Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sācies Lielā Kristapa skatītāju balsojums

Šodien, 3. februārī, sabiedrisko mediju portālā LSM sākas balsojums par Lielā Kristapa filmām. Visvairāk balsu saņēmušais kinodarbs saņems skatītāju balvu, un tā ir viena no īpašajām balvām, ko pasniegs Lielā Kristapa noslēguma ceremonijā 26. februārī.

Uz Nacionālās kino balvas Lielais Kristaps skatītāju simpātiju balvu šogad pretendē 24 filmas, kas nominētas kategorijās Labākā pilnmetrāžas spēlfilma, Labākā īsmetrāžas spēlfilma, Labākā pilnmetrāžas dokumentālā filma, Labākā īsmetrāžas dokumentālā filma, Labākā daudzsēriju filma un Labākā animācijas filma. Balsojums par Lielā Kristapa filmām norit portālā LSM līdz 24. februāra pulksten 23.59. Balsot par saviem favorītiem iespējams vienu reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu vai e-pastu. Skatītāju balsojuma uzvarētāju paziņos Lielā Kristapa balvu pasniegšanas ceremonijā 26. februārī, kad savas īpašās balvas pasniegs gan žūrija, gan Nacionālās kino balvas partneri.

Nacionālā kino balva Lielais Kristaps norisināsies no 23. līdz 26. februārim. Festivāla mājās-kinoteātrī Splendid Palace notiks vairākas pirmizrādes, būs studentu filmu un animācijas filmu bērniem seansi, kā arī demonstrēs vairākas Lielajam Kristapam nominētās filmas.

Biļetes uz visiem filmu seansiem no 6. februāra var iegādāties kinoteātra Splendid Palace kasē un www.splendidpalace.lv.

Lielajam Kristapam veltīta programma būs skatāma vietnē www.filmas.lv. Lielā Kristapa noslēguma ceremonija notiks 26. februārī Rīgas cirkā, tiešraidē to translēs LSM un Latvijas Televīzija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja