Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Septembrī būs skatāms jauns LTV seriāls jauniešiem Nezināms numurs

Šovasar noris jauniešu seriāla Nezināms numurs uzņemšana. Latvijas Televīzijas eksperimentālā satura platformā 16+ tas būs skatāms septembrī. Stāsta centrā ir jaunā aktiera Rūda Bīviņa atveidotais talantīgais puisis Arturs, kura mērķiem ceļā stājas ne vien ģimene, bet, attīstoties notikumu gaitai, arī viņš pats, dzīšanās pēc atzinības un statusa, informēja LTV pārstāve Anita Jansone.

Seriāla Nezināms numurs sižets sekos notikumiem divpadsmitās klases skolnieka Artura dzīvē. Puisis audzis konservatīvā ģimenē, māte Diāna vēlas, lai dēls piepilda viņas sapni par karjeru mākslā. Tomēr Arturu klasiskā māksla neinteresē, kopš četrpadsmit gadu vecuma viņš vienatnē zīmē grafiti un sapņo kļūt par Latvijā atpazīstamāko ielu mākslinieku. Arturs ir cilvēks "ēna" – skolā vienkārši eksistējis, nereti bijis apsmiekla objekts, bet dažādu sakritību dēļ viņa sociālā loma strauji mainīsies.

Stāsts ļaus ieraudzīt jauniešu emociju svārstības, izaicinājumus pieaugšanas laikā un mirkļa lēmumu sekas. Galvenās lomas atveidotājs Rūdis Bīviņš ir Latvijas Kultūras akadēmijas Valmieras teātra aktieru kursa absolvents. Pārējās lomās: Ričards Murāns, Raiens Šaubergs, Rūdolfs Cīrulis, Marta Vīksna u.c.

Radošās komandas kodolu veido režisori Niklāvs Vētra un Henrijs Geidāns, kā arī producents Mārtiņš Goldbergs. Seriālu uzņem producentu apvienība Creators 22, kas uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā jauniešu seriālu ideju konkursā.

"Ir aizvadītas pirmās filmēšanas dienas, kurās bija jāpierod pie ātrajiem tempiem, jo seriāla filmēšanas process ievērojami atšķiras no filmu radīšanas. Dienas laikā jāuzfilmē vairākas ainas, jārisina iepriekš neparedzētas situācijas, jāpielāgojas. Esam patīkami satraukti par gala rezultātu, ko varēsim sniegt skatītājiem. Šķiet, komandai radusies ļoti laba sinerģija – mums ir jaunības maksimālisms un degsme radīt! Ļoti liels prieks par aktieru veikumu. Aktieri ir mūsu vienaudži, visi nesen esam piedzīvojuši vecumu, par kuru stāstām seriālā. Scenārijā ir gana daudz epizožu no mūsu vai draugu dzīvēm," norāda režisori.

Seriālam Nezināms numurs plānotas astoņas epizodes, katra 20 minūtes gara. Tā pirmizrāde gaidāma 16+ Youtube kanālā septembrī.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja