Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kino Bize un Iveta Kažoka turpina ar diskusiju par huligānismu

_Kino Bize _sadarbībā ar politoloģi Ivetu Kažoku un Latvijas Antropologu biedrību pirmdien, 21. janvārī plkst.19 piedāvā publisku diskusiju ar pieaicinātajiem viesiem un klausītājiem, lai meklētu atbildes uz jautājumu "Vai Latvijā pietrūkst veselīga pilsoniskā huligānisma?".

Iveta Kažoka vadīs sarunu, aicinot dažādu jomu speciālistus apspriest, kā dažādās sabiedrībās atšķiras pilsoniskā aktīvisma izpausmes un vai Latvijā pietrūkst intelektuāli spēcīgas varas kritikas. Sarunā atsauksies uz Kino Bize rādītajām 2012. gada filmām: Alisones Kleimanes Ai Veivei: Nekad nenožēlo un Andreja Grjazeva Rīt.

Pieaicināto viesu vidū būs Maija Veide ar padziļinātu analīzi par Ķīnā notiekošajām aktualitātēm. Studentu aktīvists Armands Leimanis, kas vairākkārtīgi veicis radošas, drošas un provokatīvas demonstrācijas. Teātra režisors Valters Sīlis, kurš iestudējis vairākas izrādes ar sociāli politisku vēstījumu, kā arī antropologs un pasniedzējs Klāvs Sedlenieks. Katra jautājuma apspriešanu ievadīs uzaicinātā viesa pārdomas, kam sekos izvērsta saruna.

Ieejas maksa uz vienu publisko diskusiju ir 3 Ls, jauniešiem un senioriem – 2,5 Ls. Tiem kas vēl nav paguvuši noskatīties filmas, piedāvājam iegādāties biļeti uz filmu un diskusiju, kas maksā 5 Ls, jauniešiem un senioriem – 3 Ls. Biļetes katru dienu var iegādāties iepriekšpārdošanā Kaņepes Kultūras centrā no plkst. 16:00 līdz 21:00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja