Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Jūrmalā apskatāma bērnu nama audzēknes Diānas Vinogradovas pirmā personālizstāde

Bērnu nama “Sprīdītis” talantīgās audzēknes, festivāla “Nāc līdzās” laureātes Diānas Vinogradovas gleznu izstāde ir apskatāma Jūrmalas domē līdz 11. Oktobrim, informēja Festivālu fonda direktore Sarma Freiberga. Diāna Vinogradova dzimusi Jūrmalā un šodien mācās Kauguru vidusskolas 11.klasē.  Vienlaicīgi Diāna ir arī Jūrmalas mākslas skolas 5.

kursa audzēkne.  Diānas ikdienas dzīve rit Jūrmalas pilsētas pašvaldības iestādē jeb bērnu namā  “Sprīdītis”.  Diānas vislielākā aizraušanās ir gleznošana. Un Diāna tajā guvusi jau redzamus panākumus: 1.vieta pilsētas vizuālās mākslas olimpiādē 2008.gadā un 1.vietas konkursā „Es dzīvoju pie jūras” 2008. un 2009.gadā.Pateicoties tam, ka Diāna pagājušajā gadā piedalījās Integratīvajā mākslas festivālā “Nāc līdzās” un iekļuva tā laureātu pulkā, Diānai bija iespēja saņemt festivāla laureāta diplomu pieņemšanā pie Valsts Prezidenta Valda Zatlera. Atzīstot Diānas izaugsmes potenciālu, festivāla “Nāc līdzās” organizētājs - Festivālu fonds šogad maksā Diānai  stipendiju gleznošanas prasmju attīstīšanai un fonda vadītāja Sarma Freiberga ierosināja un atbalstīja Diānu gleznot darbus, lai varētu sarīkot šo viņas pirmo personālizstādi. Diāna stāsta, ka vēl nav izlēmusi – studēt ekonomiku vai mākslas studijas, bet zina pilnīgi noteikti, ka pēc vidusskolas iegūs augstāko izglītību.Izstādi organizē “Festivālu fonds” un tā būs apskatāma līdz 11.oktobrim Jūrmalas domē, Jomas ielā 1/5 domes darba laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja