Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

No Rīgas uz Londonu, bet nekas nemainās!

Sveiki Vdienas lasītāji! Kā jau šī bloga ieraksta nosaukums vēsta, es esmu pārcēlos dzīvot no Rīgas uz Londonu, bet patiešām nekas nemainās. Vdiena man ir laipni piedāvājusi turpināt blogot un tādā veidā ir arī veikusi ekspansiju britu salās. Tas laikam jau ir gluži loģiski, jo latvieši jau kādu laiciņu Lielbritānijā un Īrijā ir sākuši savu gājienu pēc labākas izglītības vai arī kā visbiežāk, pēc materiālās labklājības.

Tātad, tikšanās vieta nemainās—tā vēl arvien ir Vdiena. Tāpat arī problēmas, par kurām rakstīt, nav mazinājušās un šķiet arī nemazināsies, jo Latvijā dzīvi par neinteresantu noteikti nevar nosaukt.

***

Es Latviju pametu, bet re, jau nākošajā dienā valsts piedzīvoja lielu satricinājumu—Indulim Emsim tika izvirzītas apsūdzības nepatiesu liecību sniegšanā. Lasot interneta medijus un laikrakstus rodas iespaids, ka skandāls ir pati apsūdzību izvirzīšana Saeimas priekšsēdētājam Indulim Emsim, bet man skandalozi šķiet tas, ka bijušais premjers un Saeimas drošības komisijas vadītājs tiek vainots korupcijā. Formāli apsūdzība izvirzīta par nepatiesām liecībām, bet patiesībā Emsis ir melojis par naudas izcelsmi, kas rada pamatotas aizdomas par viņa korumpētību.

Un te ir sākums nopietnākam skandālam nekā Jūrmalgeitai, jo, iespējams, cilvēks, kurš četrus gadus ir bijis ļoti augstos valsts pārvaldes amatos, ir pieķerts ņemot naudu par „traktoru.” Kurš gan var garantēt, ka Indulis Emsis nav regulāri saņēmis šādus „traktora” maksājumus esot, piemēram, kā premjers. Tad, ja tas viss patiešām varētu būt noticis, mēs nonākam pie konspirācijas teorijām ala Emša „tīklveida struktūru” stilā, jo kurš gan spēj garantēt, ka līdzīgus maksājumus „traktora” vai cita transportlīdzekļa iegādei nav saņēmis Augusts Brigmanis, Mārtiņš Roze vai Baiba Rivža?

Emša koferītis un nezināmas izcelsmes 10 000 zaļo (ne zaļo un zemnieku, bet vienkārši zaļo) ir ieskandinājis „stipendiātu” rudeni. Atliek vien gaidīt citu „stipendiātu” vārdus, jo prokuratūra ir solījusi, ka izmeklēšana Ventspils „stipendiātu” lietā noritēs raiti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja