Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Vai ministru prezidents patiešām nemelo?

Trešdien Saeimas deputāts, Latvijas Pirmās partijas un Latvijas Ceļa frakcijas vadītājs Andris Bērziņš raidījumā Kas notiek Latvijā? teica, ka „ministru prezidents nemelo.“ Vai Aigars Kalvītis vakar meloja, stāstot par jaunatklāto specdienestu un karaveterānu kriminālo grupējumu, šķiet zina tikai vienīgi viņš pats. Kalvītis nāca klajā ar patiešām sensacionālu paziņojumu, kas noteikti satricinās sabiedrību. Tikai jāvaicā, kādēļ tieši tagad premjers publisko šo paziņojumu, kad pats rīkojas kā bandas barvedis, mēģinot ātri atbrīvoties no KNAB vadītāja Alekseja Loskutova.

Pēdējo dienu straujie notikumi un sabiezinātās krāsas tomēr nerada sajūtu, ka politiķi, īpaši ministru prezidents, stāsta visu patiesību. Pat ja premjers nemelo, viņš tomēr selektīvi izvēlas informāciju, kuru pavēstīt sabiedrībai. Vakardienas paziņojums par bīstamo čekistu un citu specdienestu darbinieku bandu drīzāk izskatās pēc mēģinājuma novērst uzmanību no ļoti būtiskām problēmām. Piemēram, Gulbja lieta nav vienkārša krimināllieta, jo tā tiek izmantota, lai pierādītu, ka Vaškevičam ir uzbrucis kāds krimināls grupējums. Vēl jau gan nav noskaidrota kāda ir patiesā Vaškeviča loma un vai viņš pats nav kāda krimināla grupējuma dalībnieks, kurš savu augsto valsts amatu savas kriminālās darbības piesegšanai.

Gulbja mistiskais leciens pāri Salu tilta margām liek domāt par to vai pati policija mūsu valstī nav daļa no kautkādas mafijas, ja nepēj īsti paskaidrot kā notikušais varēja notikt. Tāpat gan Gulbja leciens, gan Kalvīša vēlme atbrīvoties no Loskutova rada aizdomas, ka premjers un viņa biedri spēlē kādas ne īpaši tīras un godīgas spēlītes.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja