Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Splendid Palace norisināsies dziedātājas Jussendo debijas albuma Favourite of Mine prezentācijas koncerts

Splendid Palace 20. septembrī plkst. 20.00 notiks pop-soul dziedātājas Jussendo debijas albuma Favourite of Mine prezentācijas koncerts, informēja mūziķes pārstāvji

Jussendo ir unikāla māksliniece ar dziļu, juteklisku un spēcīgu vokālu, kuras mūzika apvieno dažādu žanru ietekmes. Viņas stilistiskā izsmalcinātība bieži tiek salīdzināta ar pasaules zvaigznēm, piemēram, Džosu Stounu (Joss Stone) vai Diānu Krollu (Diana Krall).

Albuma dziesmas ir Jussendo oriģināldarbi, kas aptver gan jaunas, gan senāk rakstītas kompozīcijas. Stilistiski abums piedāvā soul, funk, džeza un lirisku balāžu kombināciju, kas vienlaikus ir emocionāli piesātināta un stilistiski daudzveidīga, radot augstvērtīgu, melodiski bagātu un emocionāli piesātinātu repertuāru.

''Gribu iepazīstināt cilvēkus ar savu mūziku. Mūzika vislabāk palīdz man izteikt savas emocijas, pārdzīvojumus un jūtas. Es ceru, ka ikviens klausītājs manās dziesmās atradīs kaut ko ļoti tuvu savai sirdij! Būs plašs emociju spektrs, no gaišām skumjām līdz nevaldāmai jautrībai,'' saka mūziķe.

Koncertā klausītājus gaida arī īpašs muzikālais ceļojums – dziesmas par mīlestību, draudzību un sapņiem par mieru pasaulē. Viens no spilgtākajiem skaņdarbiem ir dziesma Favourite Place of Mine, kas pauž ideālu pasaules vīziju. Katru no skaņdarbiem papildinās iespaidīgas video projekcijas, kas atklās dziesmu raksturu un papildinās vakara noskaņu.

Koncertā uzstāsies Latvijas mūziķi Artis Orubs (bungas), Matīss Žilinskis (taustiņi), Kristens Kupčs (ģitāra), Olga Zaharova (tenorsaksofons), Normunds Piesis (trompete), Raivo Stašāns (saksofons), Alex Losefs (perkusijas, Alex Loseff) un Alise Kante (bekvokāls). Īpaši jāizceļ arī vakara viesis – ugunīgais afroamerikāņu basģitārists un dziedātājs Džeimss Verts (James Werts, USA/EE).

Albums Favourite of Mine tika ierakstīts Latvijas Radio studijā, piedaloties mūziķiem – Artim Orubam, Jānim Kalniņam, Edvīnam Ozolam un Raimondam Macatam. Albuma skaņas pēcapstrādi veidojis leģendārais amerikāņu producents Ričs Kellers (Rich Keller), kurš izpelnījies atzinību, sadarbojoties ar izcilām hiphopa un R&B žanra zvaigznēm.

Pēc Mūzikas koledžas absolvēšanas Jussendo ir izveidojusi veiksmīgu karjeru, sadarbojoties ar dažādām grupām un piedaloties vairākos prestižos konkursos, tostarp Sony Jazz Stage un New Wave Jūrmalā. Viņa jūtas kā mājās pie klavierēm un ir uzstājusies gan klubos, gan koncertzālēs visā pasaulē, piesaistot dažāda vecuma un gaumes klausītājus. Nesen Jussendo ir bijusi rezidente ekskluzīvās Šveices viesnīcās, uzstājusies korporatīvajos pasākumos, kā arī izklaidējusi pasažierus uz luksusa kruīza kuģiem. Turklāt viņa ir uzstājusies kā oriģinālmāksliniece dažādos koncertos un festivālos. Papildus Jussendo sadarbojas ar Anglijas un Vācijas dīdžejiem, izpildot oriģinālus soulfull house un deju mūzikas priekšnesumus.

Pēc koncerta kinoteātrī Splendid Palace visi viesi aicināti uz afterparty klubā Friends, kur plkst. 23.00 būs iespēja satikties ar mūziķiem un baudīt muzikālus pārsteigumus no koncerta dalībniekiem. Ar koncerta biļeti ieeja klubā ir bez maksas.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā: https://ej.uz/jussendo_biļetes

Albums jau ir pieejams Spotify un citās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja