Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Agnese Rakovska aicina uz mūzikas un izglītības konferenci Constellation Riga

16. septembrī Rīgā notiks interaktīvs mūzikas pasākums - konference Constellation Riga, kas savienos mūzikas un izglītības sfēras. Konferences atklāšanas pasākums norisināsies Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā, pulcējot mūziķus, pedagogus un citus nozares profesionāļus, lai iedvesmas, sadarbības un zināšanu apmaiņā radītu diskusijas un jaunas idejas par radošo industriju.

Constellation Riga konferences mērķis ir veicināt dziļāku izpratni par saikni starp mūziku un izglītību, veicinot jauniešos lielāku interesi par mūziku un tās radīšanu.

Konference veidos platformu pedagogiem, mūzikas entuziastiem un profesionāļiem, kurā apmainīties ar idejām, gūt vērtīgas atziņas un pētīt jaunas pieejas mūzikas radīšanai un izglītībai. Tāpat konference Constellation Riga piedāvās daudzveidīgu saturu paneļdiskusiju, semināru formā. Dienas noslēgumā paredzēti priekšnesumi un meistarklasēs radīto darbu analīze.

Mūzikas un izglītības nozares eksperti iepazīstinās ar jaunākajiem pētījumiem, metodēm un labāko praksi, nodrošinot apmeklētājus ar praktiskiem instrumentiem un stratēģijām, lai uzlabotu katra profesionālo pieredzi.

"Mūsu mērķis ir radīt platformu, kur satiekas mūzika, izglītība un inovācijas," uzsver konferences organizatore Agnese Rakovska, piebilstot: "Constellation Riga ir iespēja pedagogiem, mūziķiem un nozares līderiem veidot sadarbību un iedvesmoties vienam no otra, tādā veidā paaugstinot vietējos izglītības standartus."

Apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties diskusijās, kuru virstēma ir Sievietes radošajā industrijā, kā arī konferences dalībnieki varēs apmeklēt interaktīvas darbnīcas.

Konference notiks modernajā LNB Ziedoņa zālē, nodrošinot dalībniekiem vidi tālākai sadarbībai. Rīga, kura pazīstama ar savu bagātīgo kultūras mantojumu, ir ideāls fons konferences Constellation Riga norisei.

Constellation Riga ir atvērta mūzikas pedagogiem, pētniekiem, studentiem, mūziķiem un ikvienam, kas aizraujas ar mūziku gan amatiera līmenī, gan profesionāli. Apmeklētāji ne tikai iegūs vērtīgas zināšanas, bet arī varēs veidot jaunas sadarbības, lai veicinātu savas karjeras virzību.

Reģistrācija konferencei – mājaslapā www.aula.lv.

Lai iegūtu papildinformāciju, tostarp konferences grafiku un reģistrācijas informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.zvaigznajs.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja