Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzintaru koncertzālē turpinās koncertsērija Teātra mūzika

Februāra nogalē Dzintaru koncertzāle aicināja uz jaunu koncertu sēriju Teātra mūzika un cikla pirmais koncerts bija veltīts Dailes teātrim. Turpinājumā šajā pavasarī vēl tikšanās ar Valmieras teātri 17. martā un Liepājas teātri 22. aprīlī.

Ojārs Rubenis mājīgā atmosfērā sarunāsies ar aktieriem, komponistiem un muzikālas daļas vadītājiem par teātri un mūziku. Klausītājiem salonmūzikas gaisotnē būs iespēja uzzināt vairāk par teātru vēsturi, aktieru darbu un izrāžu tapšanas gaitu.

Cikla otrajā koncertā 17. martā plkst. 19.00 Dzintaros viesosies Valmieras teātris ar aktieriem Elīnu Vāni, Daci Everss, Ģirtu Rāviņu, Ievu Esteri Barkāni un Akselu Aizkalnu. Uzstāsies mūziķi Emīls Zilberts (klavieres), Raivo Ozols (bass), Oskars Siliņš (vijole), Mārtiņš Roziņš (klavieres, akordeons, saksofons). Koncerta viesis būs dziedātājs Daumants Kalniņš. Muzikālajā tikšanās reizē skanēs skaņdarbi no tādām izrādēm kā Daugava, Trīs draugi, Karalis Līrs, Eža kažociņš un citām, kurām mūziku komponējuši Mārtiņš Brauns, Emīls Zilberts, Imants Kalniņš, Ivars Vīgners un citi.

22. aprīlī plkst. 19.00 koncerts būs veltīts Liepājas teātrim. Piedalīsies aktieri Inese Kučinska-Laukšteina, Everita Pjata-Gertnere, Karīna Tatarinova, Agnese Jēkabsone - Ozoliņa, Agnija Dreimane, Edgars Pujāts, Sandis Pēcis, Armands Kaušelis, Viktors Ellers, Hugo Puriņš, Valts Skuja un mūziķi Normunds Kalniņš, Māris Zīlmanis, Raitis Eleris, Miks Akots. Koncertā dzirdēsim fragmentus no tādām izrādēm kā Kaupēn, mans mīļais, Pūt, vējiņi, Piafa, Agrā rūsa, Princis un ubaga zēns, kurām mūziku rakstījuši Jānis Lūsēns, Kārlis Lācis, Imants Kalniņš un citi komponisti.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja