Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Fonteins nodegušo mūzikas klubu cer atjaunot līdz jūnijam

Liepājas domes deputāts, mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins jeb īstajā vārdā Stēns Lorenss gada nogalē nodegušo mūzikas klubu "Fontaine Palace" cer atjaunot līdz jūnijam.

Fonteins, kurš pēc pusotra mēneša ilgas prombūtnes pirmdienas vakarā no Venecuēlas atgriezās Liepājā, aģentūrai BNS atzina, ka "Fontaine Palace" nodedzis par 60-70%, ēkai pilnībā nopostīts jumts, tomēr klubu ir iespējams atjaunot.

"Izskatās slikti, tomēr visu var labot. Pašlaik ēka ir attīrīta no krāsmatām. Tas, cik ātri izdosies atjaunot klubu, būs atkarīgs no finansiālajām iespējām, kā arī no laika apstākļiem. Patlaban, kad ir auksts laiks, neko daudz nevar darīt, " klāstīja Fonteins.

Viņš pastāstīja, ka vispirms iecerēts atklāt ēstuvi "Deli Snack", kas ir līdzās kluba ēkai. Ēstuve nav izdegusi - ugunsgrēkā tā tikai nedaudz cietusi. "Deli Snack" plānots atklāt pēc dažām nedēļām.

Fonteins arī teica, ka pašlaik nevarot nosaukt konkrētu zaudējumu summu - nopietni cietusi ne tikai "Fontaine Palace" ēka, bet arī sadegusi skaņas un gaismas aparatūra, kā arī citas iekārtas.

Pagaidām nav zināms, kad varētu saņemt apdrošināšanas atlīdzību - tas ir atkarīgs no izmeklēšanas rezultātiem. "Patlaban skaidri ir zināms vien tas, ka apdrošināšanas summa būs mazāka, nekā kluba atjaunošanas izmaksas," sacīja Fonteins.

Fonteins joprojām uzskata, ka klubā notikusi ļaunprātīga dedzināšana. "Ir daudz cilvēku, kuriem es nepatīku," atzina kluba īpašnieks.

Nodegušā kluba izklaides programma pagaidām pārcelta uz jaunu vietu - "Fontaine Royal" viesnīcas telpās izveidoto bāru "Fire bar", kas durvis vēra nedēļas nogalē.

Savukārt kluba atjaunošanai atvērts ziedojumu konts un tālrunis. Trīs "Fontaine Palace" kluba atbalsta pasākumi notiks 23.janvārī Rīgā, klubā "Rock"n"Riga", 6.februārī Vecrīgas klubā "Depo" un 26.februārī Cēsīs, klubā "Fono klubs".

Jau ziņots, ka 30. decembra rītā pagaidām nezināmu iemeslu dēļ izcēlies ugunsgrēks populārajā Liepājas klubā "Fontaine Palace". Liesmas klubu praktiski nopostījušas, cilvēki nav cietuši.

Ugunsgrēks izcēlies kluba pirmajā jeb pagrabstāvā, un liesmas ļoti ātri izplatījušās, jo klubā ir koka pārsegumi. Ugunsgrēka izcelšanās brīdī kluba otrajā stāvā bijuši aptuveni 15 cilvēki, kuri pamanījuši dūmus un pametuši ēku.

Kluba pirmajā stāvā neviena nav bijis, darbdienās tas ir slēgts.

Liepājas kluba otrā stāva iekštelpas izpostītas pilnībā, ēkai iebrucis arī jumts.

Policija sākusi kriminālprocesu par noziedzīgu nodarījumu pret īpašumu un gaida ekspertu slēdzienu par ugunsgrēka izcelšanās iemesliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja