Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Guntars Račs par OKartes Skatuvi: kopējais līmenis nav cēlies

„Kopējais līmenis nav cēlies, un tas mani apbēdina,” tā muzikālā šova OKartes Skatuve trešo koncertu komentēja šova repertuāra konsultants Guntars Račs.Šovā OKartes Skatuve emocionālā gaisotnē ir aizritējusi trešā nedēļa un izskanējis trešais lielais koncerts. Pēc koncerta šovu nācās pamest T – Band dalībniekam Silvestram Streičam.

Kā portālam Diena.lv stāsta šova OKartes Skatuve veidotāji, spītējot rudens vīrusiem un intrigām, dalībnieki visu nedēļu strādāja ar komponista Ulda Marhilēviča radītajām dziesmām. Koncerta pirmajā daļā tika izpildītas U. Marhilēviča dziesmas. Žūrija, kuras sastāvā bija pats komponists, nekautrējās paust skarbu kritiku. Pēc U. Marhilēviča domām dalībnieki nespēja dziesmas pilnībā iznest. Viņš aicināja šova dalībniekus būt drošākiem dziesmu interpretācijās un nemulst, ja žūrijā ir šo dziesmu autors.

Koncerta otrajā daļā dalībnieki izpildīja oriģināldziesmas. Žūrija jaunās dziesmas kopumā vērtēja ļoti labi, bet atzina, ka ne visas ir piemērotas izdošanai. Vislabākos oriģināldziesmu vērtējumus izpelnījās Zvaigžņu Zagļi un K1. Zvaigžņu Zagļu dalībnieka Cālīša radīto dziesmu Trīs zvaigznes U. Marhilēvičs raksturoja kā nobriedušas grupas produktu. K1 izpelnījās atzinību par Ivara Kļaviņa sarakstīto dziesmu Ir nakts, bet dziedātājs Kaža grupu uzslavēja par jūtamo izaugsmi. Šo dziesmu atzinīgi novērtēja arī radio SWH un iekļāva to savā rotācijā

Trešajā koncertā līdz šim lielākie neveiksminieki K1 izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Pēdējo vietu ieņēma grupa T - Band. Lai gan grūto uzdevumu aiziet no šova uzņēmās Lenny, grupa to neatbalstīja un lēmumu ļāva pieņemt žūrijai, kas nosprieda, ka šovu jāpamet S. Streičam jeb Karalim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja