Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Jau jūlija vidū Rīgu ieskandinās Positivus festivāls; publicē pilnu festivāla programmu

Šīs vasaras lielākie ārvalstu mūzikas zvaigžņu koncerti gaidāmi jau mazliet vairāk nekā pēc nedēļas Positivus festivālā, kas 14. un 15. jūlijā notiks Rīgā, Lucavsalā. Īpaša uzmanība veltāma diviem māksliniekiem – Metro Boomin, kura jaunākais albums šobrīd ir visvairāk klausītais pasaulē, un britu solista un dziesmu autora Sema Smita gaidāmais grandiozais šovs. Ar pilno festivāla programmu iespējams iepazīties, lejupielādējot Positivus'23 mobilo lietotni.

Festivāla galvenais mākslinieks Sems Smits uz festivālu ieradīsies kopā ar 53 cilvēku komandu. Mūziķa grupas sastāvā ir daudz mūziķu, dziedātāju un dejotāju.

Pilno festivāla programmu var iepazīt mobilajā lietotnē Positivus'23, kas bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play veikalos. Festivāla rīkotāji aicina iepazīt programmu, izpētīt mākslinieku uzstāšanās laikus un  sastādīt pašiem savu festivāla programmu un aktivizēt atgādinājumus pirms gaidītākajiem Positivus’23 priekšnesumiem.

Šogad festivālā varēs sagaidīt arī daudz jaunu zonu un skatuvju. Kā lielākais jaunums izceļams Comedy Latvia ar daudziem labi zināmiem stand-up komiķu priekšnesumiem.

Uz festivāla galvenās skatuves LMT Stage uzstāsies Sems Smits, Metro Boomin, alt-J, J.I.D, EarthGang, Emotional Oranges un Gustavo.

Uz festivāla otrās lielākās skatuves Lāčplēsis Stage uzstāsies Tommy Cash, Little Big, Sleaford Mods, Anna B Savage, Banda Banda, Bel Tempo, Elīza Legzdiņa, Miks Galvanovskis, Martas asinis un Wiesulis.

Jauno Evolution Stage programmu piepildīs daudzu spožu vietējo mākslinieku priekšnesumi: Aminata, Vēstnieks, Mauku Sencis & Grandmasters Neons, Zeļģis, Fiņķis, Patrisha, I Mean Love, MC Apšaude, Grēta, Vultura, Hunn, Marko & Hotte, Perestroika un Laika suns.

Pagājušā festivāla viena no populārākajām zonām bija Jim Beam Silent Disco, kura šogad taps daudz lielāka. Tajā būs iespēja izdejoties pie šī brīža populārākajiem hitiem, uzstāsies dīdžeji Kārlis Ķilkuts, Rojs Rodžers, Magnuss Eriņš, Artūrs Pudāns, All-viss, Aspirīns, Inga Zeile, Reinis Kārlis Rutkis un Kārlis Zariņš. 

Festivālā varēs baudīt ne tikai mūzikas un mākslas programmu, bet arī novērtēt, iegādāties dizaineru darbus jaunajā smukumlietu tirdziņā Positivus Bazaar, kā arī baudīt garšīgu, veselīgu un daudzveidīgu ēdienu. 

Festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no piektdienas, 14. jūlija, plkst. 14.00 līdz plkst. 3.00, un no sestdienas, 15. jūlija, plkst. 12.00 līdz 3.00. Festivāla biļetes pret aprocēm varēs apmainīt ātrāk Galerijā Centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja