Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kalnciema kvartālā būs skolas lietu tirdziņš un Lady’s Sweet koncerts

Ceturtdien, 18. augustā plkst. 16 Kalnciema kvartālā notiks skolai veltīts tirdziņš, kurā varēs iegādāties glītas skolai nepieciešamas kancelejas preces, grāmatas un apģērbu. Būs iespēja saņemt konsultācijas par veselīgu skolēna uzturu un padomus maltīšu un lunch box gatavošanai.

Bez tam tirdziņā varēs iegādāties sezonas produktus un daudz jaunus amatnieku un mākslinieku darinājumus, portālam Diena.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji.

Pasākumā svinīgi noslēgsies loterija Klasika atkal modē, kuras galvenā balva ir restaurēts 1974. gada žigulītis VAZ 2101, kuru tautā iesaukuši par Plombīru. Visas vasaras garumā interesentiem bija iespēja sekot žiguļa atdzimšanas procesam, tagad to oficiāli pasniegs loterijas laimētājai Viktorijai no Rīgas.

Plkst. 20.30 sāksies grupas Lady`s Sweet koncerts - vokālajā trio dzied Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elksne. Lady’s Sweet vasaras izskaņā ikvienu aicina izbaudīt koncertprogrammas Tete-a-Tete spilgtākos priekšnesumus - sievišķīgs skats uz apkārt notiekošo un skatiens uz tuvāko. Dziedātāju iecere ir uzburt vieglu, gaistošu, bet vienlaikus krāsainu un paliekošu sajūtu skici - viņu izpratni par vasaras izskaņu.

Koncertprogramma Tete-a-Tete, kas pirmo reizi Artelī izskanēja pagājušā gada 30. oktobrī un kļuva par trio pirmo solo koncertu, tagad papildināta ar jaunām repertuāra kompozīcijām un horeogrāfisko materiālu. Kopā ar dziedātājām uzstāsies mūziķi Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Andris Grunte un Kaspars Grigalis.

Muzikālo izglītību ieguvušas Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā, Lady’s Sweet dalībnieces gan kā trio, gan solo izpildītājas zināmas no tādiem projektiem kā Cabaret, mūzikliem Vestsaidas stāsts, Les Miserables, Mesa,  izrādēm Izredzētais, Kapteiņu stāsti, Princešu stāsti, muzicējušas kopā ar Jāni Stībeli, Laimu Vaikuli un jau vairākus gadus koncertē kopā ar Intaru Busuli. Aizvadītajā gadā trio startējis jauno izpildītāju konkursā Jaunais Vilnis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja