Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Klajā nāk Arstarulsmirus singls Citādi

Trešdien, 13. novembrī, lielākajās straumēšanas un mūzikas lejupielādes platformās nonākusi mūziķa Arstarulsmirus dziesma Citādi, kas ir pirmais oficiālais singls no nākamā gada sākumā gaidāmā albuma Skatu punkti. Šis būs pirmais albums sērijā Vēlējuma dziesmas, informēja dziedātāja pārstāve.

“Dziesmas vēstījuma centrā ir katra mirkļa vienreizības fenomens. Ja kādreiz man šķiet, ka kāda situācija atkārtojas, tad, visticamāk, tas ir tikai tāpēc, ka savā uztverē esmu iefokusējies uz kādu sīku niansi, kas atgādina kaut ko no iepriekš piedzīvotā. Tādos mirkļos es mēdzu palaist garām visu pārējo, kas ir patiesi pirmreizējs un dziļas pateicības vērts,” par dziesmas vēstījumu dalās mūzikas un teksta autors Arstarulsmirus.

”Kā situāciju, kas ilustrē mirkļa unikalitāti, es izvēlējos attiecības, kurās ir alkas pēc noteiktas uzmanības un, kurās abas puses vēlas sniegt viens otram atbalstu. Bet abi iesaistītie neapzināti izvēlas vai nu neīsto brīdi vai arī pāragri interpretē otras personas rīcību, sasaistot to ar savām asociācijām un ekspektācijām,” turpina Arstarulsmirus

Muzikāli Arstarulsmirus turpina iepriekš aizsākto pieeju - veidot skaņdarbus eklektiskā manierē, kurā tiek mēģināts balansēt starp emocionāli izteiksmīgām rečitatīva intonācijām un daudzbalsīgiem vokālistu dziedājumiem, starp dzīvo instrumentu skanējumu un futūristiskām sintezatoru skaņām.

Dziesmas aranžiju veidojuši Arstarulsmirus, Laima Dimanta un Elvijs Lintiņš. Dziesmā piedalās dziedātāju kvintets Laima Dimanta, Madara Orola, Jevgēnija Krupenkina, Rihards Bērziņš un Lauris Valters.  Klavieru partiju izpildījis Elvis Lintiņš, ģitāras partiju - Linards Šveklis un bassģitāru izpildījis Staņislavs Judins. Sintezatoru un sitamo instrumentu partijas iespēlējis Arstarulsmirus. Dziesmas ieraksta skaņu režisors Sergejs Laletins.

Singla Citādi videoklipa scenārists un režisors ir Elvijs Pārpucis. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja