Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Koncertzālē Palladium uzstāsies elektroniskās mūzikas mākslinieks Two Feet

Koncertzālē Palladium 3. jūlijā uzstāsies multiinstrumentālists, elektroniskās mūzikas mākslinieks Bils Dess jeb Two Feet, informēja koncerta rīkotāji.

"Neiespējami ir raksturot multiinstrumentālista Two Feet radīto valdzinošo elektronisko mūziku. Hārlemā augušais mākslinieks reflektē uz ļoti dažādām stila ietekmēm un noskaņām,"pauž koncerta rīkotāji.

Two Feet ir viens no tiem māksliniekiem, kura mūzika ir nevainojami producēta un kuras izpildījums dzīvē ir vēl izcilāks un piepildītāks. Izjust āķīgus ģitāras ritmus, spēcīgu basu, kas caurstrāvo ķermeni un liek elpai aizrauties var tikai baudot koncertu klātienē, un nemaz nerunājot par mākslinieka pavedinošo vokālu un mijiedarbību ar faniem.

1993. gadā Ņujorkā dzimušā Zaharija Viljema Bila Desa (Zachary William Bill Dess) jeb  Two Feet mūzikas stāsts aizsākās, kad viņš pameta mācības slavenajā Bērklijas Mūzikas koledžā, lai koncentrētos uz savu mūzikas karjeru, kas atmaksājās 2016. gadā. Kādu vēlu vakaru viņš atgriezās mājās no bāra un augšupielādēja dziesmu, ko viņš sarakstīja tajā pašā dienā vien dažu stundu laikā - Go Fuck Yourself, smeldzīgu hitu, jutekliskas ģitāras izpildījumā. Līdz nākamās dienas rītam dziesma jau bija sasniegusi fanus visā pasaulē un šodien dziesmas straumējumu skaits Spotify ir pārsniedzis vairāk nekā 650 miljonus. Tas nav vienīgais Two Feet meistardarbs un šodien tam ir pievienojušies arī tādi hiti kā I Feel Like I'm Drowning, Love Is a Bitch, Quick Musical Doodles un daudzi citi. Two Feet jaunākais singls Fling to Pieces pie klausītājiem nonāks jau martā.

Two Feet savā mūzikā apvieno elektronisko mūziku, R&B, ģitāras spēles un stingru, slīdošu basu, savukārt viņa raupjā balss pievieno šarmantu skanējumu, kas viņu atšķir no citiem māksliniekiem. Tā ir mazliet tumša skaņa - noskaņojums, kas atbilst Two Feet dzīves pārdomām un pārdzīvojumiem. Two Feet ir bijis ļoti konsekvents, paplašinot savu skanējumu, kas aizsākās ar debijas albumu Pink (2020), Max Maco Is Dead Right? (2021) un Shape & Form (2022). 

Biļetes Biļešu servisa tīklā no 23. februāra plkst. 10.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja