Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Latviešu mūziķu dziesmām jaunas video versijas

Gatavojoties „Latvijas Muzikālās līgas” TV šova „Cīņas klubs” rudens sesijai, Latvijas Mūzikas kanāls (LMK) turpina ražot jaunas video versijas, turklāt, mūziķiem tās ir absolūti bez maksas. Dziesmas tiek izraudzītas no Radio SWH TOP20 augšgala, kā arī pēc LMK ieskatiem. Tikko tika nofilmētas sešas jaunas video versijas, ziņo LMK pārstāvji.

Pie jaunām video versijām tiks Intars Busulis ar dziesmu „Davai davai”, Aisha „Dziesma pustumsā”, Dzelzs Vilks „Uijā, uijā nikni vilki”, Ella „Breathe you in”, Jumprava „Inkarmo” un Z-Scars „Labrīt”.

Filmējot Dzelzs vilks video versiju tika izmantota pumpja veida atribūtika un puiši tik dikti iejutās pumpju tēlos, ka grupas solists Juris Kaukulis nokrita no aptuveni 2m augstuma uz galvas. Juris tika cauri ar punu, taču sanāca lieliska epizode, kura būs redzama jaunajā video versijā.

Arī Intars Busulis šoreiz izrādīja lielu iniciatīvu video versijas filmēšanā un jau no sešiem rītā kopā ar palīgiem veidoja dekorācijas un gatavojās. Klips būs interesants.

Video versijas tika filmētas Rīgas Kinostudijas paviljonos. Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī šogad visu video versiju režisore ir Aija Strazdiņa, bet operators Uvis Burjāns. Video versijas tiek filmētas ar augstas kvalitātes profesionālu HD (high-defenision) tehniku.

Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, arī šogad Latvijas Mūzikas kanāls uzfilmēs vairāk kā 70 jaunas video versijas šī gada aktuālākajām un populārākajām dziesmām.

Jaunākās video versijas un klipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv.

Atgādinām, ka „Latvijas Muzikālā līga” ir Latvijas rok un pop dziesmu aptauja, kurā skatītāji un klausītāji visā Latvijā var noteikt gada populārāko dziesmu. 2007. gadā „Latvijas Muzikālajā līgā” piedalījās 40 mūziķu kolektīvi, kuri TV šova „Cīņas klubs” ietvaros cīnījās par gada populārākās dziesmas statusu. Uzvarēja Andris Ērglis un grupa „Cacao” ar dziesmu „Ripoja akmens”.

2008. gada pavasara sesijā uzvarēja Dons „Kolekcionārs”, R.A.P. „Ej un meklē”, Aisha „Dziesma pustumsā” un Ivo Fomins ar „Mēs dzīvojam pasakā”.

“Cīņas kluba” atkārtojumu, kā arī dalībnieku dziesmu video versijas un video klipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un sadarbībā ar www.tv.lv arī interneta lapā www.lmk.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja