Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Latvijas delegācija Maskavā rakstīs Eirovīzijas dienasgrāmatu

No šīs nedēļas līdz pat Eirovīzijas dziesmu konkursa noslēgumam - 16. maijam - Latvijas Televīzija aicina sekot līdzi Latvijas nacionālās atlases uzvarētāja Intara Busuļa un viņa komandas gaitām Maskavā, informē LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena.

Katru dienu Eirovīzijas mājas lapā (www.eirovizija.lv) tiks publicēts jauns ieraksts Eirovīzijas dienasgrāmatā, kurā par aizvadītās dienas galvenajiem notikumiem un delegācijas piedzīvojumiem visas grupas vārdā domās dalīsies LTV nacionālās atlases projekta vadītāja un Latvijas delegācijas vadītāja Iveta Lepeško.

Dienasgrāmata fiksēs gan mēģinājumu, preses konferenču un dažādu oficiālu tikšanos rezultātus, gan sniegs ieskatu Latvijas delegācijas ikdienā – sadzīvē, atpūtā un emocijās, kas saistītas ar gatavošanos konkursam. Netrūks aizraujošu un intriģējošu ziņu par citu valstu dalībniekiem. Tāpat ar dienasgrāmatas starpniecību varēs ielūkoties Intaru pavadošās komandas paveiktajos un vēl gaidāmajos darbos, kā arī gūt ziņas par konkursa norisēm viņpus skatuvei: baumas, kuriozi, pārpratumi un paradoksi garantēti!

Pirmie divi Eirovīzijas dienasgrāmatas ieraksti par pirmajām divām dienām Maskavā jau pilnībā lasāmi Eirovīzijas mājas lapā. Tajos Iveta Lepeško dalās iespaidos par pirmā mēģinājuma norisi, Eirovīzijas skatuvi, sniedz informāciju par to, kādas priekšrocības no organizētāju puses tiek piešķirtas katrai delegācijai, kā arī vēsta par pirmo preses konferenci un ekskursiju uz Sarkano laukumu. Dienasgrāmatas ieraksti neiztiek arī bez jaunākajām baumām par Krievijas Ministru prezidenta Putina lēmumu saistībā ar atvieglojumiem robežu šķērsošanā, par konkurentu PR aktivitātēm un hokeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja