Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LTV 4. maija svētkus aicina svinēt kopā ar mūziķu un aktieru ģimenēm Dārza svētku koncertā #ģimeneslokā

Latvijas Televīzija 4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienā, piedāvās iespēju svinēt brīvību ģimenes lokā – izbaudīt sirsnīgus populāru mūziķu un aktieru ģimeņu priekšnesumus dārza svētku koncertā un ieklausīties stāstos par īpašajām dzimtu relikvijām un svētku svinēšanas tradīcijām.

LTV1 un REplay.lv plkst. 20.50 koncertā ar pašu izvēlētām dziesmām priecēs grupas Dzelzs vilks vokālists Juris Kaukulis ar ģimeni, brāļi Jānis un Atis Auzāni, aktieri Gints Grāvelis un Ērika Eglija-Grāvele, mūziķi Marts Kristiāns Kalniņš un Kristīne Kārkle-Kalniņa, Intars Busulis ar dēlu Leniju, ģitārists Kaspars Zemītis ar ģimeni, aktieri Dita Lūriņa un Mārtiņš Egliens, čellists Valters Pūce ar vecākiem Valtu un Daci Pūcēm, kordiriģents Jānis Ozols ar ģimeni, kā arī Nils un Maija Īles.

Atsaucoties aicinājumam, iepazīt dzimtu relikvijas pie ģimenēm dosies Māra Sleja un Reinis Ošenieks. Aktieri Gints Grāvelis un Ērika Eglija-Grāvele Skrundā, kur Gints gājis skolā un kur ir viņa tēva mājas, izrādīs Grāveļu ģimenes relikviju – no ledusskapja veidotu zivju kūpinātavu. Diriģenti Jānis un Marta Ozoli stāstīs par ģimenei īpašām klavierēm un sapni savā Tumes īpašumā atklāt brīvdienu restorānu. Uzzināsim, kas ir Īļu ģimenes Svētā grāmata un kur raisās Pūču ģimenes radošā dzirksts – top Valta mūzika, Daces filmas un Valtera čella virtuozitāte.

Iemīļotie mūziķi un aktieri kopā ar Māru un Reini atklās arī atmiņā paliekošas svētku svinēšanas tradīcijas, radīs dārza svētku sajūtu, iedvesmos saviem tuvākajiem klāt svinību galdu, dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām un svinēt brīvību! Marts Kristiāns Kalniņš un Kristīne Kārkle-Kalniņa aicina: "Dziediet. Tas dod prieku, spēku un mīlestību!"

Koncerta veidošanas laikā tika ievēroti visi drošības noteikumi. Tas veidots tā, lai visi iesaistītie varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci.

Arī maija svētkos ikviens aicināts dalīties priekā, parādot, kā svin Latvijas brīvību! Foto vai video sūtāmi uz e-pastu [email protected]. Tie būs apskatāmi LTV Facebook kontā un arī LTV ēterā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja