Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Mazie Armēnijas dziedātāji koncertēs Rīgā

Koncertzālē Ave Sol 22. aprīlī koncertu sniegs jauniešu koris _Mazie Armēnijas dziedātāji. __Mazie Armēnijas dziedātāji _ir viens no populārākajiem jauniešu koriem savā valstī. Armēņu jauniešu koris iestudējis gan armēņu tautas dziesmas un garīgo mūziku, gan temperamentīgo un vienlaicīgi tik smeldzīgo armēņu mūsdienu estrādes repertuāru.

Kolektīva mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Tigrans Ekekjans armēņu kora mākslas attīstībā ieguldījis visu savu radošo potenciālu, un viņa mazie dziedātāji ar savām skanīgajām balsīm kļuvuši populāri visā pasaulē. Kora repertuārā galvenokārt ir mūzika, kur minoru tūlīt pat nomaina mažors un dzīvespriecīgām noskaņām seko pārdomu pilni muzikāli mirkļi.Armēņu tautas melodijas un dziesmas stāsta par Ararata kalnu pakāji, kur aug vīnogas  un ganās aitas, par dāsno ražu un mīlestības mūžīgo spēku. Mazie Armēnijas dziedātāji Tigrana Ekekjana vadībā klausītājiem uzbur Armēnijas krāšņo dabas un dzīves izjūtu dzīvespriecīgās muzikālās ainās, izvēlētais repertuārs liecina par mākslinieciskā vadītāja dziļo saikni ar armēņu folkloru un tautas mūziku.        Jauniešu koris Mazie Armēnijas dziedātāji nesen atgriezās no koncertiem Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā, savukārt pēc koncerta Rīgā koris dosies turnejā uz Zviedriju.

Jauniešu kora Mazie Armēnijas dziedātāji koncerts notiks koncertzālē Ave Sol svētdien, 22. aprīlī plkst. 15. Ieeja koncertā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja