Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas nogalē notiks Visas taisnības koncerti ar Paula mūziku un Ziedoņa vārdiem

RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O6 no 2. līdz 4. martam notiks projekta Visas Taisnības koncerti, kuros izskanēs Raimonda Gusareva un DJ Monsta apdares Raimonda Paula dziesmām ar Imanta Ziedoņa vārdiem, informēja projekta pārstāvji.

Pirms koncertiem RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O6, Durbes ielā 4 būs applūkojama bezmaksas izstāde laikā no plkst. 12 līdz 18, bet koncertu apmeklētājiem no plkst. 18. 

Izstādē būs iespēja iepazīties ar Imanta Ziedoņa muzeja veidoto skatījumu uz kultūru 20. gadsimta 70. gadu otrajā pusē,  kad tapis Raimonda Paula dziesmu cikls ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Izstādes saturu veido Ziedoņa muzeja un pieaicināto pētnieku komandas atklājumi par Imanta Ziedoņa un Raimonda Paula daiļradi un būtiskākajiem laikmeta kontekstiem literatūrā, mūzikā un kultūrā kopumā.

Koncertos uzstāsies Imanta Ziedoņa fonda Viegli mūziķi un draugi: Goran Gora, Jānis Strapcāns, Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs un DJ Monsta, Edavārdi, Elizabete Vētra, u.c.

Koncertu norises vietā būs iespēja iegādāties arī mūzikas albumu Visas Taisnības, par ko viens no tā autoriem Raimonds Gusarevs saka: “Šī ir unikāla iespēja - strādāt ar R. Paulu un I. Ziedoni vienlaicīgi. Tā ir liela atbildība, jo jāatrod balanss svaru kausos starp mūziku un dzeju. Liels prieks, ka šī projekta ietvaros bija iespēja sadarboties ar DJ Monsta. Arī visi iesaistītie mūziķi izpildīja savu mājasdarbu lieliski, tādēļ iesaku katram klausītājam novērtēt to, kā šīs dziesmas caur savu prizmu ir izlaidis katrs mūziķis. Bija ļoti interesanti vērot, cik lielā mērā viņi bija gatavi izkāpt no savas komforta zonas un cik pārsteidzoši tālu viņi galu galā izkāpa. Tas bija negaidīti labi, paldies!”

Visas Taisnības albumu ir iespējams noklausīties interneta straumēšanas vietnē Spotify - http://ej.uz/visastaisnibas_albums.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties ekase.lv un bilesuserviss.lv mājaslapā un biļešu kasēs visā Latvijā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja