Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

OKartes Skatuves dalībnieki izpildīs Imanta Kalniņa dziesmas

Sestdien, 8. oktobrī plkst. 20:35 tiešraidē Latvijas Neatkarīgajā televīzijā (LNT), Latvijas Mūzikas kanālā un www.lmk.lv norisināsies muzikālā šova Okartes Skatuve piektais lielais koncerts. Šajā radošajā nedēļā dalībnieki gatavoja izcilā komponista Imanta Kalniņa daiļrades dziesmas.

Kā ierasts, koncertā savus pirmatskaņojumus piedzīvos visu dalībnieku jaunās oriģināldziesmas, portālu Diena.lv informēja LNT pārstāvji.

Ar I. Kalniņa daiļradei veltīto koncertu tiks atklāts muzikālā realitātes šova OKartes Skatuve otrais mēnesis. Dalībnieku nedēļas darba rezultātus vērtēs I. Kalniņa dziesmu izpildītājs Uģis Roze, šova repertuāra konsultants Guntars Račs un Puaro.lv galvenais redaktors Jurģis Liepnieks.

Kā uzsver šova veidotāji, dalībnieki ļoti nopietni attiecās pret darbu pie komponista daiļrades dziesmu interpretēšanas. Dalībnieki ir vienisprātis, ka I. Kalniņa dziesmās ir dziļa morāle.

Koncerta grupu oriģināldziesmu daļā dalībnieki ir sagatavojuši pāris pārsteigumus. T - Band izpildīs fragmentu no rokoperas, kuru ar draugiem sarakstījis Vāģis, Zvaigžnu Zagļi dziedās Martas aranžētu tautasdziesmu, nu un šonedēļ ir pievērsušies elektroniska stila mūzikai, bet 4 Vēji sola Mārtiņa dziesmu, kuras piedziedājums aizraus un sauks dziedāt līdzi.

Biļetes uz muzikālā šova OKartes Skatuve koncertiem Rīgas Kinostudijā var iegādāties Biļešu servisa kasēs, www.bilesuserviss.lv un Statoil degvielas uzpildes stacijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja