Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Sauszemes spēku orķestris no klausītājiem atvadīsies ar koncertu

Lai atvadītos no saviem uzticamajiem klausītājiem, NBS Sauszemes spēku orķestris, kuru taupības režīmā nolemts likvidēt, ir sagatavojis atvadu koncertu „Es zinu, ka mēs kādreiz satiksimies”, kas notiks Daugavpilī, Vienības laukumā 31.jūlijā plkst.17, informēja Nacionālo Bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības štāba Vadības grupas virsniece, Virsleitnante Inese Kočote.

Pamatojoties uz Aizsardzības ministrijas un nacionālo bruņoto spēku lēmumu reorganizēt NBS orķestrus, NBS Sauszemes spēku orķestris jau septembrī tiks likvidēts. Uz NBS štāba orķestra (Rīgā) un Jūras spēku orķestra (Liepājā) bāzes ir paredzēts izveidot vienu orķestri 60 mūziķu sastāvā. Tādējādi trīs dažādās Latvijas pilsētās strādājošo armijas orķestru vietā turpmāk būs tikai viens. 

NBS Sauszemes spēku orķestra atvadu koncerts Daugavpilī sāksies ar parādes maršu no Dzelzceļa stacijas, pa Rīgas ielu soļojot uz Vienības laukumu. Sauszemes spēku orķestra izpildījumā skanēs pazīstamas un tautā mīlētas melodijas: Jūliusa Fučika (Julius Fuchik) "Zem Admirāļa karoga", "When the saints go marching in" Naohiro Avai aranžējumā, Kvisija Džonsa "Soul Bossa Nova","Golden Swingtime" Stīvena Makmilana aranžējumā , Stafana Bullas "Saxophonia", Pereza Prado "Mambo Jambo". Skanēs arī tautā iemīļoti latviešu komponistu skaņdarbi: Jura Kulakova – maršs "Toļi dzeivoj muna meiļo" un Raimonda Paula "Ziemeļblāzmas romance", kā arī populārā melodija no kinofilmas "Ilgais ceļš kāpās". Koncerts noslēgsies ar orķestra defilē programmu.






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja