Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šogad ierakstu iesniegšana balvai Zelta mikrofons ir bez maksas

Atbalstot mūziķus un producentus un svinot savu 25. jubileju, šogad Mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons ierakstu iesniegšana būs bez reģistrācijas maksas, informēja balvas organizatori.

Šogad balvas Zelta mikrofons organizatori, biedrība Latvijas  skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība jeb LaMPA, lēmusi atcelt ierakstu iesniegšanas dalības maksu. Līdz šim, iesniedzot ierakstu, bija nepieciešams veikt reģistrācijas maksu 25 eiro apmērā par katru kategoriju, uz kuru tiek pieteikts ieraksts.

"Aizvadītais gads ir bijis neskaidrības un satraukumu pilns. Mūziķu ikdiena ir kļuvusi pavisam citādāka, un nākotne – neprognozējama. Tomēr par spīti visam mūziķi turpina radīt, ierakstīt un būt kopā ar saviem klausītājiem visos iespējamos veidos. Darbs studijās kļuvis vēl intensīvāks, jo tas ir faktiski vienīgais veids, kā saglabāt radošumu un nepazust Covid-19 virpulī. Mūzikas ierakstu gada balva Zelta mikrofons, svinot savu 25. jubilejas gadu, vēlas atvieglot ierakstu iesniegšanas kārtību un  iepriecināt mūziķus, ļaujot pretendēt uz gada nozīmīgāko apbalvojumu mūzikā bez papildu izdevumiem. Kā arī šogad liksim uzsvaru uz ierakstu iesniegšanu elektroniskā formātā, tādējādi arī atvieglojot iesniegšanas procesu. Esam sagatavojuši visu, lai mūziķi savu dalību varētu pieteikt attālināti. Tomēr tie, kas vēlas, lai tiktu izvērtēts arī ieraksta vizuālais noformējums, tos joprojām varēs iesniegt fiziskā formātā – kā katram ērtāk," stāsta LaMPA valdes priekšsēdētāja, balvas Zelta mikrofons producente Elita Mīlgrāve.

Jau 1. novembrī sāksies ikgadējā ierakstu pieņemšana balvai Zelta mikrofons un turpināsies līdz pat 2. decembrim. Vērtēšanai tiks pieņemti visi ieraksti, kuri ir izdoti laika posmā no 2019. gada 2. decembra līdz 2020. gada 1. decembrim.

Ierakstu iesniegšanas kārtība, nolikums un cita aktuālā informācija pieejama mājaslapā www.zeltamikrofons.lv
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja