Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Šovu Okartes skatuve neturpinās grupas K1 dalībniece

Pēc pirmā šova OKartes skatuve koncerta noskaidrojies, ka šovu pamet grupas K1 dalībniece Liene Brikovska. Otrais muzikālā šova OKartes skatuve lielais koncerts izņēmuma kārtā šonedēļ norisināsies piektdien, 16. septembrī plkst. 21:05, portālam Diena.lv pastāstīja Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT) pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Pirmajā lielajā koncertā dalībniekiem bija jāuzstājas ar vienu jaunu - pašu radītu dziesmu, un otru - visiem zināmu Latvijā un pasaulē iemīļotu dziesmu. Šovā izveidoto grupu 4 vēji, nu un, Jātnieki, K1, T - Band un Zvaigžņu Zagļi priekšnesumus vērtēja trīs žūrijas pārstāji - dzejnieks un mūziķis Guntars Račs, LNT radošais direktors Niks Volmārs un LNT ģenerāldirekotrs Andrejs Ēķis.

Pēc skatītāju balsojuma visvairāk balsis saņēma grupa T - Band, savukārt vismazāk - muzikālā apvienība K1. Šova noteikumi paredz, ka grupai, kura saņēmusi viszemāko vērtējumu, minūtes laikā jāizlemj, kuram no četriem grupas dalībniekiem šovs jāpamet. Grupa K1 minūtes laikā nespēja izlemt, tādēļ gala vārdu sacīja žūrija, kura nolēma, ka šovu jāpamet L. Brikovskai.

Šonedēļ notiks otrais lielais muzikālā šova OKartes skatuve koncerts. Žūriju pārstāvēs un dalībnieku priekšnesumus vērtēs Ainars Mielavs, Lauris Reiniks un G. Račs.

Biļetes uz muzikālā šova OKartes skatuve lielajiem tiešraides koncertiem Rīgas kinostudijā iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, interneta portālā www.bilesuserviss.lv, kā arī visās Statoil degvielas uzpildes stacijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja