Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Uz Prāta vētras koncertu Liepājā dosies īpašs fanu reiss

Lai Prāta vētras lielākie fani varētu nokļūt uz grupas koncertu Liepājā 22. jūlijā, apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums Balcia un Prāta vētra aicina pievienoties īpašam fanu reisam Rīga–Liepāja–Rīga.

Fanu autobuss 22. jūlijā dosies maršrutā Rīga–Liepāja–Rīga un brauciena dalībniekus izklaidēs radio un TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Spuris, kurš ir arī Prāta vētras koncerttūres Gads bez kalendāra reklāmas balss. Fanu reisā plānotas vairākas interaktīvas pieturas ar tematiskiem pārsteigumiem un vērtīgām balvām. Biļetes uz īpašo fanu reisu pieejamas no 15. marta mājaslapā eKase.lv.

Grupa Liepājas stadionā Daugava gaidīs gan tos, kuriem nesanāca būt koncertos pagājušajā vasarā, gan tos, kuri vēl aizvien ir saviļņoti no 2022. gada Gads bez kalendāra tūrē piedzīvotā. Prāta vētra pulcinās grupas cienītājus Liepājā jau trešo reizi.

"Liepājas koncerta organizēšana ir sākusies un jūtam, ka gan liepājnieki, gan pilsētas viesi jau gaida koncertu. Esam īpaši gandarīti, ka mūsu sadarbības partneris Balcia ar aizrautību iesaistās neikdienišķu ideju realizēšanā, lai iepriecinātu mūsu mīļos fanus. Tāpat apmeklētāju ērtībai pie stadiona Daugava plānots izveidot apsargātu Balcia City Combo velosipēdu un skrejriteņu novietni," pauž Prāta vētras ģenerālmenedžere Aija Auškāpa. Grupa kopā ar Balcia ieplānojusi arī citus pārsteigumus Gads bez kalendāra Liepājas koncerta dienā, tostarp organizējot arī īpašu meet&greet tikšanos ar grupu īsi pirms paša koncerta.

Vairāk - www.pratavetra.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja