Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

"ZZ Baltic Beach Party" laikā no noslīkšanas izglābj iereibušu jaunieti

Šorīt jūrā pie Liepājas glābēji steigušies palīgā kādam iereibušam pludmales festivāla "ZZ Baltic Beach Party" apmeklētājam, aģentūru LETA informēja Liepājas Pašvaldības policijas Lietvedības un personāla nodaļas darbiniece Sindija Kirkovalde.Plkst.4.48 pats saviem spēkiem krastā nespēja izkļūt 1984.

gadā dzimis vīrietis, kurš, būdams alkohola reibumā, bija aizpeldējis aiz bojām. Personai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par peldēšanos aiz bojām.Pašvaldības policijai festivāla pirmajā vakarā un naktī bijis daudz darba. Vakar plkst.21.54 Pašvaldības policijas darbinieki nogādāja dzīvesvietā 1992.gadā dzimušu jaunieti, kura bija alkohola reibumā. Noformēts protokols par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā.Savukārt plkst.23.19 Jūrmalas parkā pie Centrālās glābšanas stacijas Pašvaldības policijas darbiniekiem nācās izsaukt neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķus, jo kādai 1992.gadā dzimušai jaunietei alkohola reibumā bija kļuvis slikti. Jauniete nogādāta Liepājas reģionālā slimnīcā palīdzības sniegšanai.Plkst.2.56 Pašvaldības policijas darbinieki Kūrmājas prospekta galā uz aizdomas pamata aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti, kurš, iespējams, bija lietojis narkotiskas vielas, jo alkohola smaka izelpā nebija jūtama, bet vīrietis bija apdullis. Aizturētais ir pilsētas viesis, kas ieradies no Inčukalna novada. Vīrietis nogādāts Valsts policijā tālāko lietas apstākļu noskaidrošanai.Šorīt plkst.6:58 pasākuma teritorijā tika aizturētas divas personas, kuras centās nozagt alus mucu. Abas personas nogādātas Valsts policijā tālāko lietas apstākļu noskaidrošanai.Pasākuma laikā sastādīti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli - par alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā, par atrašanos sabiedriskās vietās tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu, par smēķēšanu neatļautā vietā, par dabisko vajadzību kārtošanu neatļautā vietā, par nakšņošanu neatļautā vietā, par peldēšanos aiz bojām.Īslaicīgās aizturēšanas telpās atskurbšanai ievietotas 14 personas.Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Aigars Bērziņš, vakar festivālu apmeklēja aptuveni 1000 apmeklētāju. Par automašīnas vadīšanu reibumā vakar aizturēti divi autovadītāji.LETA jau ziņoja, ka festivāla teritorijā, kas būs ierīkota Liepājas pludmalē, būs atrodamas vairākas skatuves. Jubilejas festivāla īpašie viesi šogad ir grupa "Reigani". Festivālā uzstāsies arī "The Rasmus", "Madcon", "ATB", "Zvery", "Sistem", "Tuklan", "Skip The USE", "Bedwetters", "Audiosmog" un "Dario G". Paralēli festivāla muzikālajai programmai pilsētā un pludmalē notiks arī dažādi citi pasākumi.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja