Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Dirty Deal Teatro aicina skatītājus uz izrādēm klātienē

Dirty Deal Teatro jauno sezonu sāks 15. jūlijā, aicinot skatītājus pēc ilgāka pārtraukuma atkal tikties teātra telpās, kā arī brīvdabas izrādēs. Jūlija repertuārā izrādes - Nacionālais attīstības plāns, Mārupīte, Zvērīgā mīla un Pelmeņi un cigaretes, informēja teātra pārstāvji.

Īpašs notikums 30. jūlijā gaidāms izrādes Nacionālais attīstības plāns komandai, ko veido režisors Valters Sīlis, dramaturgs Jānis Balodis un scenogrāfs Uģis Bērziņš. Izrāde piedzīvos savu pēdējo tikšanos ar skatītājiem, pie tam neierastā vietā - LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzeja pagalmā.

Nacionālais attīstības plāns ir izrāde par 68 lapas garu dokumentu, kuru īstenojot, Latvijas iedzīvotāji septiņu gadu laikā kļūs divreiz turīgāki, izglītotāki un laimīgāki. Ekonomikas izrāviena sasniegšanā ir svarīgs visu iedzīvotāju atbalsts, tāpēc izrāde tiecas ne tikai sniegt skatītājiem iedvesmu personīgā attīstības plāna izveidē, balstoties uz Nacionālo attīstības plānu, bet arī nofiksēt tā brīža laimes izjūtu, lai 2020. gadā spētu saprast, vai ir izdevies tapt divreiz laimīgākiem.

17., 18. un 19. jūlijā kārtīgā pastaigā pa Rīgu aicina izrāde Mārupīte. Izrāde-pārgājiens Mārupīte veltīta 2011. gada vasarā notikušajai ekoloģiskajai katastrofai Mārupītē. Tā tiek uzskatīta par otru nopietnāko ekoloģisko katastrofu neatkarīgās Latvijas laikā. Taču tagad liekas, ka viss šis šausmīgais notikums ir tālā pagātnē. Varbūt viss ir beidzies laimīgi un Mārupītes tuvumā esošajiem iedzīvotājiem tikai laimējās ievilkt centrālo ūdensapgādi ar atlaidēm, bet varbūt katastrofa ir vienkārši ļoti veiksmīgi paslēpusies. Tādēļ radošā komanda kopā ar skatītājiem dodas pārgājienā, lai atrastu katastrofas pēdas un atbildīgos šajā noziegumā pret dabu.

15. un 16. jūlijā notiks izrāde Zvērīgā mīla. Iestudējuma pamatu veido Jāņa Joņeva un Anetes Konstes radītie stāsti, kuru galvenos varoņus (cilvēkus un zvērus) saista visdažādākās attiecības, savstarpējās atkarības un kaislības. Asprātīgi izgaismojot vairākas no neskaitāmi daudzajām cilvēka un dzīvnieka līdzās pastāvēšanas šķautnēm.

Skatītājus, kuri bija iegādājušies biļetes uz izrādi Zvērīgā mīla 15.aprīlī, aicina izrādi apmeklēt 15. jūlijā plkst. 19, savukārt izrāde Pelmeņi un cigaretes, ko bija plānots rādīt 21. martā, ir pārcelta uz 21. jūliju plkst. 19. Iegādātās biļetes būs derīgas un nav jāmaina.

Ja tomēr kāds nevēlas apmeklēt izrādi, bet saņemt atpakaļ samaksāto naudu, tos aicina līdz 15. jūlijam par Zvērīgo mīlu un 21. jūlijam par Pelmeņiem un cigaretēm  sazināties ar Biļešu paradīzi, rakstot pieteikumu uz [email protected] vai doties ar iegādātajām biļetēm uz jebkuru Biļešu paradīzes kasi. Pēc tam uz konkrēto izrādi iegādātās biļetes vairs nebūs iespējams atgriezt.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā: www.bezrindas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja