Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Sācies Latvijas Leļļu teātra 2011./2012. gada sezonas skatītāju balsojums

Lai noskaidrotu, kas 2011./2012. gada sezonā Latvijas Leļļu teātra lielajiem un mazajiem apmeklētājiem šķitis interesantākais, pārsteidzošākais un patīkamākais piedzīvojums un kas šoreiz būtu pelnījis titulu Leļļu pavēlnieks, Latvijas Leļļu teātris līdz 3. jūnijam aicina skatītājus balsot par labāko aktrisi, aktieri un izrādi gan latviešu, gan krievu trupā.

Kā stāsta Latvijas Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Ancena, pirmo reizi ikviens varēs nobalsot arī internetā, Latvijas Leļļu teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv. Lai balsojums būtu maksimāli objektīvs, no katra datora būs iespējams nobalsot tikai vienu reizi. Tāpat kā līdz šim, par savām simpātijām būs iespējams nobalsot arī Leļļu teātrī, atnākot uz izrādi un aizpildot aptaujas anketu rakstiski.Par labākās aktrises jeb Leļļu pavēlnieces titulu latviešu trupā šosezon sacenšas Lienīte Osipova, Dace Vītola, Audra Pētersone, Dana Lāce, Baiba Geķe, Silvija Bitere, Santa Didžus un Vija Blūzma. Krievu trupā – Jūlija Meščerjakova, Nadežda Bahvalova, Aleksandra Brunere, Olga Larina un Lilija Sūna.Uz labākā aktiera jeb _Leļļu pavēlnieka _titulu latviešu trupā pretendē Edgars Kaufelds, Artūrs Putniņš, Anrijs Sirmais, Miķelis Žideļūns, Valdis Vanags, Daumants Švampe un Pēteris Šogolovs, bet krievu trupā - Ļevs Birmanis, Vladimirs Grigorjevs, Aleksandrs Jonovs, Mihails Liņevs, Nikolajs Šestaks un Deniss Martiņaks.Savukārt uz labākās izrādes statusu skatītāju vērtējumā latviešu trupā sacenšas šajā sezonā tapušie jauniestudējumi: latviešu trupā tās ir izrādes Rrrumpel... Rrrrūķis, Mazais ganiņš, Kā lauvēns draugu atrada, Rūķis – sveču lējējs, Meitene ar sērkociņiem, Neaiztiec mani! un Joka pēc alfabēts. Krievu trupā – izrādes Peldi, peldi, kuģīt!, Rrrumpel... Rrrūķis, Pīļu namiņa noslēpums, Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta, kā arī abas visjaunākās izrādes, kurām pirmizrādes vēl tikai priekšā - Brīnumrācenis (pirmizrāde notiks 13. maijā) un Lācēns Rimcimci (pirmizrāde - 20. maijā).Visas anketas, tostarp elektroniski aizpildītās, piedalīsies izlozē, tāpēc anketā noteikti jānorāda balsotāja vārds un tālruņa numurs. Desmit veiksminieki laimēs divus ielūgumus uz sezonas noslēguma izrādi Skroderdienas Silmačos 21. jūnijā plkst. 18:30. Pēc izrādes fināla īpašā ceremonijā skatītāju simpātijas tiks apbalvotas ar pārsteiguma balvām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja