Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Iluzionisma teātrī Mystero uzstāsies pasaulslavenais Vācijas iluzionists Topas

12. un 13.oktobrī Pecolli iluzionisma teātrī/muzejā Mystero ar izrādi Virtuoso viesosies pasaulslavenais Vācijas iluzionists Topas, informēja Dace Pecolli

Pēc veiksmīgajām viesizrādēm Rīgā 2022. gadā izcilākais Vācijas iluzionists un stand-up mākslinieks Topas, iluzionistu Pecolli aicināts, atgriezīsies Rīgā, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar saviem jaunajiem brīnumiem – kā apstādināt laiku burkā, nospēlēt mūziku uz vienas kāršu kavas, burvju trikos iesaistīt bungas, pārzāģēt pašam sevi divās daļās un trika izpildē, iespējams, pat iesaistīt vampīru…

"Viņš demonstrēs savu neticamo roku veiklību, kura mijiedarbosies ar komēdiju, mūziku (Topas ir arī prasmīgs mūziķis) un pārsteidzošām ilūzijām. Izrāde ir piemērota visām skatītāju vecuma grupām, īpaši ģimenēm," saka Dace Pecolli.

Topas izcilību ir novērtējusi arī pasaules iluzionistu asociācija FISM, 2022. gadā piešķirot māksliniekam prestižo balvu Radošākais iluzionists pasaulē. Savu pirmo balvu Labākais pasaules manipulācijas iluzionists viņš saņēma jau 18 gadu vecumā, turklāt Topas ir vienīgais iluzionists, kurš ir saņēmis šo balvu jau divas reizes. Ar virtuozu veiklību, oriģināliem skatuves efektiem un lieliskām ilūzijām Topas jau vairāk nekā divus gadu desmitus gūst panākumus starptautiskajā arēnā.

Lasvegasā, Jokohamā, Montekarlo... Topas ir uzstājies vairāk nekā 50 starptautiskos TV šovos, piemēram, NBC The World Greatest Magic Cēzara pilī Lasvegasā, desmit reižu uzstājies Les Plus Grands Cabaret Du Monde (Francijas TV1), La Grande Magia Itālijā, kā arī vairākos nozīmīgos Vācijas TV šovos.

Topas ir arī populārs stand-up meistars Vācijā. Ar savu asprātīgo humoru un izcilajām improvizācijas spējām viņš izcīnīja 1.vietu lielākajā Vācijas komiķu konkursā Hamburgā.

Ar savām izrādēm viņš regulāri viesojas Vācijā, Spānijā, Francijā, Austrijā, Grieķijā, Ķīnā un daudzās citās pasaules valstīs. Šobrīd viņš atrodas izrāžu tūrē Kanādā.

Biļetes var iegādāties: https://fienta.com/lv/s/virtuoso

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja