Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā biļetes var iegādāties, izmantojot Mobilly aplikāciju

Turpmāk ieejas biļetes pastāvīgajās ekspozīcijās un izstādēs Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā, Mākslas muzejā Rīgas birža un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā varēs nopirkt gan uz vietas muzeja kasē, gan attālināti, izmantojot mobilo maksājumu lietotni Mobilly, informēja muzeja pārstāvji.

Latvijas Nacionālais mākslas muzejs kopā ar SIA Mobilly nodrošina iespēju iegādāties ieejas biļeti uz LNMM muzejiem Mobilly aplikācijā – jebkurā laikā un vietā. Mobilly ir ērta un lietotājam draudzīga norēķinu sistēma, kas ļauj viedtālruņu īpašniekiem veikt maksājumus visur, kur ir pieejami mobilie sakari. Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot aplikāciju, papildināt Mobilly kontu ar bankas karti, sadaļā CITI izvēlēties muzeju apmeklējumam, iegādāties biļeti, saņemt QR kodu un uzrādīt to pie ieejas. Ja nopirkta biļete ar skolēna, studenta vai pensionāra atlaidi, atcerieties paņemt līdzi atbilstošu apliecību.

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce: "Mēs vēlamies, lai skatītājs justos gaidīts un pasargāts mūsu muzejos. Priecājamies, ka sadarbībā ar Mobilly muzeja apmeklējums kļūst vēl ērtāks un varam piedāvāt attālinātu biļešu tirdzniecību. Pārdomāts lietotnes dizains ļauj viegli veikt savu izvēli, un jau pirmajā dienā vairāki muzeja apmeklētāji ieejas biļeti uzrādīja sava telefona ekrānā."

"Mobilly misija ir atvieglot ikdienu ikvienam mūsu klientam. Prieks, ka mums izdevās to padarīt raitāku gan muzeju darbiniekiem, gan apmeklētājiem. Šis ir jauns risinājums, kā paātrināt biļešu pārbaudes procesu un nodrošināt bezkontakta maksājumus, kas šajā laikā ir tik ļoti nozīmīgi," stāsta Mobilly vadītājs Ģirts Slaviņš.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja