Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Par iekļūšanu Eirovīzijas nacionālājā finālā cīnīsies 10 dziesmu izpildītāji

Sestdienas vakarā Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā plkst.21.20 notiks Eirovīzijas nacionālās atlases izaicinājuma kārta, kurā desmit dziesmu izpildītāji cīnīsies par iespēju iekļūt Eirodziesmas 2011 finālā.

Sestdienas vakarā par skatītāju simpātiju cīnīsies tās desmit dziesmas, kas pēc abu pusfināla kārtu rezultātiem nebija kvalificējušās finālam. Izaicinājuma kārtā finālam kvalificēsies divas dziesmas, no kurām vienu noteiks televīzijas skatītāju balsojums, bet otru - žūrija.

LTV 1.kanālā būs skatāms Ģirta Zebuliņa un Ata Zviedra dziesmas Rough Enough videoklips, Sabīnes Berezinas izpildītā dziesma Let Me Be, Daces Upītes un Nikolaja Puzikova izpildītā dziesma It’s Not Easy un Lienes Candy izpildītās dziesmas Love Is Like An Aeroplane videoklips.

Tāpat izaicinājuma kārtā cīnīsies Ineta Rudzīte un Uldis Timma ar dziesmu Walking On My Tiptoes, Juris Ludženieks ar dziesmu Beautiful World, Elīna Krastiņa-Grence ar dziesmu Look Back At Me Again, Dace Upīte ar dziesmu Magnet, kā arī Ivo Grīsniņš-Grīslis ar dziesmu Cinderella un grupa Crazy Dolls ar dziesmu Positively Thinking.

Jau ziņots, ka no pirmā pusfināla Eirodziesma 2011 finālā piedalās grupa Blitze ar dziesmu Hop, grupa Pieneņu vīns ar dziesmu You Are, Evija Sloka ar dziesmu Don’t Stop The Dance, muzikālā apvienība D-family ar dziesmu Daylight un Jānis Stībelis ar dziesmu Let It Be Me.

Savukārt no otra pusfināla tālāk uz Ventspili tika Angel In Disguise grupas Musiqq izpildījumā, Summer Night - grupa The Secretz, Banjo Laura Laura Reinika izpildījumā, Upside Down - grupa Triānas parks un Live On! Oksanas Ļepskas izpildījumā.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 26.februārī plkst.21.20 tiešraidē no Ventspils teātra nama Jūras vārti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja