Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Mūrniece: Mozgi neiecēlu, bet daži Rozentāles lēmumi nepatīkami pārsteidza

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inde
I
Vai cik labi, ka Mozgis uzreiz atveseļojās, kā Rozentāle bija prom no ministrēšanas
jaa
j
Atcelt visus Rozentales parakstitos rikojumus!!!!!
DD1
D
Rzentāli Jūs iecēlāt, tas tagad met ēnu uz JL, jo ir pilnīgi pretstatā jebkurai politiskai loģikai. Acīmredzot, te saskatāma personīga ieinteresētība, kas vēl jo nepatīkamāk.
alise
a
par kādu politisko atbildību mēs te runājam, nu tā sanāc, neko nezinu, bet algu tak saņem no mūsu nodokļiem gan mūrniece, gan rozentāli un no bērnu veselības naudas algu
hei
h
Mūrniecei vājš raksturs, negrib karot, labāk palīst zem segas.
Sēlis
S
Svītrošu no saraksta gan Mūrnieci gan Āboltiņu,jo šīm dāmām ir pavairāk sakāpis galviņā par pašu spējām lēmumus apsvērt.
???
?
Vai kāds ir redzējis Rozentāles darba kabinetu - ērces tuvumā neies, Dombrovskis arī ne, varbūt itāļu interjera un koktēlniecības mākslinieki novērtēs?
bezmozgis
b
Mozga administrācija izcili nodrošināja caurspīdīgumu. Vis bija ti apžilbinoši caurspīdīgi, ka projektēšanas un būvniecības konkursos visi apžilba un nejauši izvēlējās viszemākās kvalitātes visdevīgākos izpildītājus.
Bankas specs
B
baigi caurskatīja .Caurskatīgumu var pieņemt vienoti nolikumi visiem.
Skaistule
S
Domāju, ka pēdējos rīkojumus Bārbija steidza īstenot, jo jūt, ka degs elles liesmās. Savas ministrēšanas sākumā taču taisīja iepirkšanas akcijas LIC uz vakcīnām. Nodrošināja savu iestādi ar miljoniem.
šakalis
š
ko tu te asara laid kaa zariņa gos, šitos suudus sataisiija tavs favoriits cuukmens ar savu trakojošo inflaaciju iejaaja dir*ā... Dambrovskim tagad tie sū*di jaasasmeļ , teepistu valsts izlaupiišanas karagaajiens iedzinis valsti dziļaa strupceļaa ...., vari gaaniities cik gribi , teepisti pei varas nebuus.
???
?
vai ir tāds Rozrntals, vai kāds cits, kas guļ ar 'šo baigoni ???
LV pilsonis
L
A. god., snauduļojošā veselības ministre Linda Mūrniece! KO GULI? Atbrīvo taču no darba pienākumu pildīšanas tos ''grēkāžus'' un ''grēk-kazas''! ;D Visiem valsts iedzīvotājiem ir vairāk kā skaidrs, ka Rozentāle nav piemērota šim amatam - tas, ka viņu iecēla par ministri bija parodija aukstākajā līmenī... man bija kauns par TĀDU veselības ministri savā valstī - tādu veselības ministri labāk nevienam rietumeiropietim nerādīt. Bet ja tomēr sanāca parādīt - sekoja izbrīns un jautājums: ''vai tiešām viņa ir Latvijas veselības ministre??? hmm,..." (Jāsaka, ka tā bija ļoti toleranta reakcija, lai mani neaizskartu). Rezultāts jau redzams - puse "valsts" sasirgusi ar depresiju, otra puse ar sifilisu :D
daiļ@isējs
d
vot tiktu jamai bārbijai klāt noplūktu to parūku un visu pārējo
Lelle
L
Redz kā saspēle sākās. Un "erglēns te man bazūnēja,ka JL satelītam Delnai neesot te nekāda saspēle! Būs atkal jauni JL jociņi. Kad šitos jociņus vēlēšanu izdevumiem pieskaitīs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DELNAS VĒSTULE

 

Delnas vēstuli lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas