Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Aptauja: Vairums iedzīvotāju uzskata, ka tiem nav nekādas ietekmes uz Saeimas un valdības darbu

Vairums iedzīvotāju uzskata, ka viņiem nav nekādas ietekmes uz to, ko un kā dara Saeima un valdība, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas dati.Šogad 49% iedzīvotāju pilnībā piekrituši tam, ka tādiem cilvēkiem kā viņi nav nekādas ietekmes uz to, ko un kā dara Saeima un valdība, savukārt vēl 27% tam drīzāk piekrīt.

Šogad fiksētais rezultāts ir par 3% augstāks nekā pērn, savukārt zemāks, nekā tas bijis 2013. un 2014.gadā, kad kopumā uz savu nespēju ietekmēt Saeimas un valdības darbu norādīja attiecīgi 79% un 78% iedzīvotāju.Savukārt nepilna piektdaļa jeb 18% iedzīvotāju uzskata, viņiem ir ietekme uz Saeimas un valdības darbu. 12% respondentu drīzāk nepiekrita apgalvojumam, ka viņiem nav nekādas ietekmes uz politiķu lēmumiem, savukārt vēl 6% tam pilnībā nepiekrita.Vēl 6% iedzīvotāju šajā jautājumā nevarēja sniegt konkrētu atbildi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē