Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

dombrivskis

Fiksē ieņēmumu daļu, FM sagatavojusi pieriekšlikimu darbspēkļu izmaņas,samazināt. , paaugstināt par agādībā esišu personmu. fm to ssgatvojusi un par to turpināsies konsultācijas ar RP.Šis ir būtiskais punkts, par ko svarīgi viednoties. tas arī rada konfliktu ar pašvaldībām, nevienlīdzība un ..Mēs zinām kādi minstriju pieprasījumi, mūsu prioritātes - demogrāfijas ajutājumi, veselības jaut, infrastriktūras u.

c.Attiecībā uz šo -formāli ir problēma, mēs pilnveidojam to, kā izskatām ministrijas pieprasījumus, lai redzam, kādi politikas dokumenti apkašā. lai skaidrs, ko dos..protams, ka tas uzdevums saranžēt vairāk kā 200 ministriju pieprasījumus nav viegli. ŅEMS par pamatu , kas parādās NAP un vēl teiktās prioritātes. FM aptauja - ka šādā veidā tiekIestādes veic dažādas veida aptaujas un valdībā diskusijās nav šāda jēdziena FM aptaujas. Tas par ko bija diskuisja valdībā PKC vērtējums. Tiek ņemti ministriju pieprasījumu saranžēt priorotārā secībā. Lai saprastu, kas prioritātes pašu nozaru skatījumā.Demogrāfija - cik naudas, par to notiek diskusijas un to noteiks  - vai mums izdosies vai neizdosies risināt ,, tas noteiks, cik daudz līdzerkļi būs pieeejami. FM paredz atvieglot par apgādībā esošu personu, tas ari demogrāfijas..Es pašreiz nesaukšu summas, jo mums ir par konkrētām summām jāvienojas. Konkrētās summas parādībās. Divi pasākumi, kjas parādās - atvieglojums par agādībā esošā persona un atbalsts par finansēm - 100 ls pabalsts + 60 ls par..Vai nebija ieriekš izplānota?Vienotības biedri - abiem atrastas labas darba vietas. Kā jūs pamatot? redziet es gribu uzsvēwrt - ne Vienotīa, ne premjers neesam ar šiem darbojusies. tas jautājums kapitālsabiedrības un viņiem jārēķinās, ka politiksas personas piesaistīs ... uz vadošiem amatiem mēs šo sistēmu pilnveidojam uz kapitālsabirdrībās vadošiem amatiem un vasts iestādēs, kā tiks atlasīti... Vai Latvihjas Dzelsceļš izvēlēja - Tas jājautā kapitālsabiedrūbas vadītājiem. Kādus konsultantus piesaistaProtams, kapitālsabiedrības vadītājiem jāņem vērā..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Demokrātijas trauslums TM paspārnē

Pavisam klusi un mērķtiecīgi tieslietu ministres Ineses Lībiņas – Egneres ("Jaunā Vienotība") vadībā virzās slikts demokrātijas, varu dalīšanas un tiesiskuma precedents, par kuru tikpat klu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē