Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ko nepieciešams iegādāties, lai sagatavotos jaunajam mācību gadam?

Tuvojoties jaunajam mācību gadam, kā ik katru augustu aktuāls kļūst jautājums par skolai nepieciešamo lietu iegādi. Šogad, pateicoties Saeimas izdarītajiem grozījumiem Izglītības likumā, vecākiem vairs nebūs jārūpējas par mācību grāmatu un darba burtnīcu iegādi, taču joprojām uz pašu rēķina paliek tā sauktie individuālie mācību piederumi, piemēram, kancelejas piederumi, sportošanai nepieciešamais apģērbs un apavi u.tml.

Veikalu piedāvātais skolas lietu sortiments piemērots visdažādākajām gaumēm – klades un skolas somas rotā bērnu iemīļoti sportisti, filmu un multfilmu varoņi, "dusmīgie putni", dzīvnieki vai dabas ainavas.

Laikraksts Diena pēta, vai, iegādājoties skolai nepieciešamās lietas, vecākiem svarīgākā ir cena vai modes tendences? Kādas lietas, gatavojoties jaunajam mācību gadam, plānojat iegādāties?

Spaidermens vai Māris Štrombergs – kādus varoņus bērni vēlas redzēt uz savām kladēm un burtnīcām? Vai iegādājoties skolas lietas, svarīgāka ir bērna vai vecāku gaume?

Piedalieties raksta tapšanā un komentāros izsakiet savu viedokli! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Demokrātijas trauslums TM paspārnē

Pavisam klusi un mērķtiecīgi tieslietu ministres Ineses Lībiņas – Egneres ("Jaunā Vienotība") vadībā virzās slikts demokrātijas, varu dalīšanas un tiesiskuma precedents, par kuru tikpat klu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē