Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Krievijas vēstniecība: ĀM rīcība rada nopietnu kaitējumu Krievijas attiecībām ar Latviju

Krievijas polittehnologa, bijušā ziņu aģentūras Regnum vadītāja Modesta Koļerova un Regnum galvenā redaktora vietnieka Igora Pavlovska pasludināšana par "persona non grata" rada nopietnu kaitējumu Latvijas un Krievijas pragmatiskām attiecībām, paziņojumā medijiem norāda Krievijas vēstniecība Latvijā.

Krievijas vēstniecība pauž dziļu izbrīnu par ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (RP) lēmumu pasludināt par Latvijā nevēlamām personām vēl divus Krievijas pilsoņus. "Rodas iespaids, it kā esam atgriezušies aukstā kara laikā."

Krievijas vēstniecība uzskata, ka šis lēmums vēl vairāk saasinājis situāciju, kas radās pēc lēmum aizliegt diviem Krievijas vēsturniekiem Aleksandram Djukovam un Vladimiram Simindejam iebraukt Latvijā.

"Kārtējo nekonstruktīvo Latvijas puses soli vērtējam kā tādu, kurš rada nopietnu kaitējumu divpusējo attiecību pragmatiskai un savstarpēji izdevīgai attīstībai un kurš ir pretrunā vārda brīvības un demokrātijas principiem," norāda vēstniecība.

Jau ziņots, ka ārlietu ministrs E.Rinkēvičs pieņēmis lēmumu par Latvijai nevēlamām personām pasludināt M.Koļerovu un I.Pavlovski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē