Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Kukarane: Pēdējos gados neesam dzirdējuši nevienu spilgtu dziesmu

Eirovīzijas nacionālajā atlasē pēdējos gadus neesam dzirdējuši praktiski nevienu spilgtu dziesmu, tādēļ uzskatu, ka mums pāris gadus vajadzētu paņemt pauzi, portālam Diena.lv sacīja dziedātāja Marta Kukarane.

"Man šķiet, ka mums varbūt būtu jāpaņem pauzīte, lai saņemtos, lai nopietni pie tā visa piestrādātu, jo dažreiz šķiet, ka tie priekšnesumi top steigā vai to sagatavošanai trūkst naudas," pieļauj M. Kukarane.

Viņa norāda, ka iepriekš ir bijis aptuveni skaidrs, kuras dziesmas varētu gūt labus panākumus, taču pēdējos gados tā nav bijis. "Mēs balstāmies uz kaut kādām personīgām simpātijām, kas ir populāri vai kas mums rada sajūsmu, bet, lai teiktu, ka "cepuri nost" un "ir izredzes", tā nav," uzskata dziedātāja.

Viņa arī nepiekrīt viedoklim, ka Eirovīzija ir īpaša iespēja jaunajiem māksliniekiem sevi parādīt plašākai auditorijai. "Cik mēs vispār atceramies tos jaunos māksliniekus, kas ir piedalījušies Eirovīzijā? Ja nu gadījumā viņi piedalās piecus gadus pēc kārtas, tad mēs saprotam, ka šie ir tie, kas katru gadu parādās Eirovīzijā. Otrs variants, cik tad mēs vispār ļaujam tiem jaunajiem māksliniekiem uzvarēt?" norāda M.Kukarane.

Kā ziņots, Ventspilī Eirovīzijas nacionālās atlases Dziesma 2013 finālā uzvarējusi grupa PeR, kas maijā Zviedrijā pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

PeR puiši nacionālās atlases finālā piedalījās ar divām dziesmām, un superfinālā, kurā cīņu par uzvaru turpināja trīs no konkursa dalībniekiem, viņi iekļuva ar dziesmu Here we go.

Skatītāju balsojumā mirdzošajos tērpos izpildītā Here we go ieguva visvairāk balsu un izpelnījās arī lielāko žūrijas atzinību.

Superfinālā vēl piedalījās divas dziedātājas - Samanta Tīna ar dziesmu I Need a Hero un Marta Ritova ar dziesmu I am who I am.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē