Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ķuzis: Stacionāro fotoradaru uzstādīšanas termiņu varētu pagarināt līdz septembrim

Stacionāro fotoradaru uzstādīšanas galīgais termiņš varētu tikt pagarināts līdz septembrim, ceturtdien LNT raidījumā 900 sekundes pieļāva Valsts policijas (VP) priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis.

Konkursa nosacījumi paredz, ka uzņēmumam Vitronic Baltica un partneri 110 stacionārie fotoradari jāuzstāda līdz 20.maijam.

Ķuzis atzina, ka visi stacionārie fotoradari līdz šim datumam netiks uzstādīti, taču, pēc policijas rīcībā esošās informācijas, uzņēmums ļoti aktīvi strādjot, lai ieviestu pēc iespējas vairāk šo ierīču. "Nav pamata uzskatīt, ka uzņēmums nav ieinteresēts šo darbu veikšanā," teica I.Ķuzis.

Par termiņa pagarināšanu fotoradaru uzstādīšanai varēšot lemt pēc 20.maija Varot piešķirt vēl divu mēnešu pagarinājumu, un tad vēl papildu desmit dienas. Ja arī tad visi stacionārie fotoradari negūšot uzstādīti, tad varētu notikt līguma laušana, pieļāva Ķuzis.

Viņš atzina, ka ir iespēja arī nepiešķirt uzņēmumam termiņa pagarinājumu, bet tad varētu būt tiesāšanās. Tomēr, kad visi iespējamie termiņa pagarinājumi beigsies, tad līgums tikšot lauzts.

Jau ziņots, ka vairākās vietās Rīgā sākta stacionāro fotoradaru uzstādīšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē