Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

LIDA aicina Belēviču publiski atvainoties par policijas darbinieku apvainošanu

Trešdien, 28.augustā medijos publicēta informācija, ka Guntis Belēvičs 27.augusta vakarā Rīgā, Jelgavas ielā, bija nofotografējis kādu trafarētu policijas automašīnu, ievietojis fotogrāfiju Twitter un klāt pierakstījis: "Policijas auto ekipāža atrodas acīmredzamā alkohola reibumā. Vai kāds to var pārbaudīt?"Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde (RRP) savā Twitter kontā ziņoja, ka uz notikuma vietu ir nosūtīti policisti, kuri pārbaudīs šo informāciju.

Vēlāk policija ziņoja, ka bažas par iereibušajiem likumsargiem nav apstiprinājušās, portālam Diena.lv norādīja Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības priekšsēdētājs Armands Augustāns. Lai arī alkohola koncentrācija policistu izelpā netika konstatēta, šo gadījumu drošības labad vēlreiz pārbaudīs policijas Iekšējās drošības birojs. Taču informācija par it kā darbā esošajiem policijas darbiniekiem ātri vien izplatījās sociālajos tīklos un presē.LIDA uzskata, ka ja kāds izplata baumas, nepārbaudītas ziņas, kas aizskar policijas darbinieku cieņu un godu, apvainojot likumu pārkāpšanā, tad šai personai jābūt drosmīgai atdzīt savu kļūdu un vismaz atvainoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Demokrātijas trauslums TM paspārnē

Pavisam klusi un mērķtiecīgi tieslietu ministres Ineses Lībiņas – Egneres ("Jaunā Vienotība") vadībā virzās slikts demokrātijas, varu dalīšanas un tiesiskuma precedents, par kuru tikpat klu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē