Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Poikāns:

Nesaprotu jēgu tam, jo tiesībsargojāšās iestādes tapat izmeklē, ja ir šādas naida kurināšanas. tādas iestādesvar viegi ip adreses .. komentāriem - lapā - basot un nerādās. ko grib panākt, ja izmantojot jūsu datoru vai IP adresi kaut ko sliktu nokomentēs, tad tā valsts iestāde nopubliskos adresi, tad es paredzu ļoti lielu iespēju iegāzt citus.

padarīt kādu, kas izskatās vainīgs. jautājums - te jau ari lielālā problēma ar šādiem priekšlikumiem, nav jau objektīvs rādītājs, ka sabiedrība novērtēs objektīvi. tīri subjektīvi, ja kāds kaut ko pasaka, tad viņam nav jāfomā par to, kā likuma priekšā, bet kā citi par to domā. viņam konkrētāks mērķis - ierobežot krievvalodīgos, kuri ķengājās. un tas ir viedoklis, kas viņam nepatīk. ja iestrādā mehānismus, kas cenzē, tad tas darbosies uz otru pusi. Tiesībdargaājošas iestādes jau ar to nodarbojas. kurā brīdī nodalīt, kad tā ir naida kurināšana no viedokļa izteikšanas. to dabā ir grūti pateikt. pa ja tas ir labu mēŗķu cēlu mēŗķu vārdā ieviests cenzūru nav patreizi. cilvēki sāks izmantot kā anonīmi komentēt, ... tur jau bezjēgā. varbūt kāds iekritīs un pēc tam cilvēki būs izglītotāki un DP būs grūtāk. Mērķis ir, bet realizācija? Nedaprotu, ko tas labu dos. Redzu daudzas negatīvas īpašības, cenžūru vispār nevajadzētu ieviest, Viss jau tāpat notiek.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē