Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Repše par partijas Latvijas attīstībai premjera amata kandidātu virzīs Pūci

Partijas Latvijas attīstībai (LA) vadītājs Einars Repše par premjera amata kandidātu nosauks partijas ģenerālsekretāru Juri Pūci, to šodien Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta panorāma atzina Repše.

Viņš pieļāva, ka partijas valde varētu virzīt arī citus kandidātus, bet Pūci virzīšot viņš.

Savukārt pats Repše plānojot kļūt par veselība ministru. Viņš ir iecerējis īstenot šīs jomas reformu, izveidojot Latvijā modernu, pasaulē labāko veselības aprūpes sistēmu. Vēl partijai būšot divas citas prioritātes - ekonomika un izglītība.

Jau ziņots, ka partijas līderi rudenī gaidāmajās vēlēšanās būs Repše, Pūce, valdes locekļi, Saeimas deputāts Vladimirs Reskājs un Edgars Jaunups kā arī bijušais ārlietu ministrs Rihards Pīks.

Vidzemē līderi būs Repše, Baiba Fromane un Emīls Jakrins, apsaimniekošanas dienesta speciāliste Dace Kizino un SIA Frostiart Baltic valdes priekšsēdētājs Eduards Sūniņš.

Rīgā saraksta galvgalī būs Pūce, Liene Cakare, Iveta Zalpētere, elektroniskās komercijas speciālists Andris Bačkurs un ārsts Ralfs Birķis.

Zemgalē līderi būs Reskājs, uzņēmējs Mārtiņš Vadzis un Rīgas Biznesa skolas pasniedzēja Elita Sproģe, SIA Laila P valdes locekle Laila Pole un Latvijas attīstībai sekretāre Zane Šūmakere.

Kurzemē pirmie trīs kandidāti būs Pīks, uzņēmēja Aiva Vilcāne un enerģētikas un lauksaimniecības projektu vadītājs Uldis Pirktiņš, Valsts reģionālās attīstības aģentūras projektu vadītāja Iveta Ciganova un biedrības JCI Latvia pārstāvis Kaspars Bucis.

Latgalē līderi būs Jaunups, uzņēmējs Agris Punculs un juriste Olga Geitus-Eitvina, studente Rasma Zaharenko un partijas jaunatnes nodaļas pārstāvis Oskars Ikstens.

Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē