Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Skudra: Bergmanis ir aizsardzības ministram netipiski inteliģents

Jaunā aizsardzības ministra Raimonda Bergmaņa (ZZS) galvenā problēma amatā varētu būt starptautiskās pieredzes trūkums, aģentūrai LETA komentēja politologs Ojārs Skudra.

"Ņemot vērā to, kas pašlaik redzēts Bergmaņa publiskajā komunikācijā, nav šaubu par to, ka viņš spēs adekvāti strādāt kā aizsardzības ministrs. Galvenā problēma varētu būt viņa starptautiskās un starptautiskās militārās pieredzes trūkums," uzsvēra Skudra.

Viņš skaidroja, ka pēc Bergmaņa publiskās uzstāšanās medijos vērojams, ka jaunais ministrs spēs komunicēt un skaidrot sabiedrībai un žurnālistiem savu darbu. Bergmaņa publiskā komunikācija pēdējā laikā Skudram atstājot iespaidu par inteliģentu cilvēku. "Viņš ir aizsardzības ministram netipiski inteliģents cilvēks. Vai tā būs priekšrocība? To redzēsim," norādīja politologs.

Pēc viņa teiktā, Bergmanim sākotnēji problēmas varētu sagādāt sadarbība ar NATO un Latvijas sabiedroto ASV. Savukārt militārajā pusē Bergmanim būs jāpaļaujas uz padomdevēju spriedumiem.

Jau ziņots, ka Saeima šodien aizsardzības ministra amatā apstiprināja līdzšinējo Saeimas deputātu Bergmani. Par Bergmaņa apstiprināšanu amatā nobalsoja 50 deputāti, pret - pieci, bet atturējās septiņi deputāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē