Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Urbanovičs: Ja valdība slepenībā lemj par budžeta grozījumiem, tai jau iepriekš kauns par izdarīto

Ja valdība, lemjot par budžeta grozījumiem, "slēpjas no opozīcijas un no pārējiem", tad tai jau iepriekš esot kauns par izdarīto, uzskata politiskās apvienības "Saskaņas centrs" (SC) frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

J. Urbanovičs aģentūrai LETA gan uzsvēra, ka nevar komentēt to, par ko trūkst informācijas. Ja valdība slepeni lēma par budžeta grozījumiem, tad valdības pārstāvji jau iepriekš ieplānojuši "melnus darbus" un viņiem jau iepriekš par to ir kauns, sacīja SC pārstāvis. Pēc viņa domām, nekas labs budžeta grozījumos nav paredzēts, jo pretējā gadījumā tiktu skaidri pateikts par plānoto.

Taujāts, vai SC plāno kādas tikšanās, piemēram, ar premjeru vai Finanšu ministrijas pārstāvjiem, lai pārrunātu ar budžeta grozījumiem saistītus jautājumus, J.Urbanovičs konkrētu atbildi nesniedza, vien norādīja, ka patlaban ir pārāk maz informācijas saistībā ar plānotājiem budžeta grozījumiem.

Kā ziņots, šā gada valsts budžeta grozījumi Saeimā varētu tikt iesniegti jau augusta beigās, un parlaments tos varētu skatīt augusta beigās vai septembra sākumā, trešdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu sacīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V).

Premjers teica, ka, lai budžeta grozījumi gūtu atbalstu Saeimā, par tiem notiek politiskās konsultācijas koalīcijā. Tāpat Dombrovskis aicinājis Finanšu ministriju atsevišķi tikties ar neatkarīgajiem deputātiem, lai pārrunātu jautājumus, par kuriem viņi iepriekš pauduši bažas.

Jau ziņots, ka valdība otrdien vienojās par šā gada valsts budžeta grozījumu griestiem 70 miljonu latu apmērā. Precīzs šī finansējuma sadalījums būs zināms tuvākajās dienās, jo ministrijām vēl jāprecizē savi pieprasījumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē