Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Vasiļevskis: Vismaz divus trīs gadus vēl startēšu

"Protams, ka uz Maskavu braucu, lai startētu ne tikai kvalifikācijā, bet arī finālsacensībās," pēc izcīnītās 15.vietas pasaules čempionātā vieglatlētikā laikrakstam Diena atzina Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis.

Latvijas sportists savā labākajā mēģinājumā šķēpu raidīja 79,68 metrus tālu - līdz vietai finālā pietrūka 50 centimetru. 

"Citas reizes iekļūšanai divpadsmitniekā pietika arī ar rezultātu 78 līdz 79 metru robežās, šoreiz vajadzēja mest nedaudz pāri 80 metriem. No otras puses, salīdzinot ar iepriekšējām reizēm, manā sniegumā ir progress."

Pēc Londonas olimpiskajām spēlē Vasiļevskis pameta ilggadējās treneres Valentīnas Eidukas treniņu grupu, lai gatavotos individuāli, tomēr neilgi pirms pasaules čempionātā atkal lūdzis padomu leģendārajai speciālistei: "Tas tomēr nebija īsti pareizi, kā es šovasar gatavojos mačiem. Treniņos manus metienus filmēja, un pēc tam mājās video es analizēju kļūdas. Lietderīgāk ir, ja kāds uz vietas var piekoriģēt tehniku, tāpēc pēdējās nedēļās pieteicos tehnikas treniņiem pie trenerītes Eidukas, un viņa man neatteica. Uzlabojums bija, taču visas nepilnības neizdevās novērst."

"Vismaz divus trīs gadus vēl startēšu, jo jūtu, ka lietas mainījušās uz labo pusi. Nav vairs tādas nolemtības sajūtas, kāda bija pēc iepriekšējām neveiksmēm. Uz Dimanta līgas mačiem mani neaicinās, bet kādos komercmačos es varētu startēt vēl šogad," Vadims noliedza, ka grasītos otrreiz paziņot par karjeras beigām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Demokrātijas trauslums TM paspārnē

Pavisam klusi un mērķtiecīgi tieslietu ministres Ineses Lībiņas – Egneres ("Jaunā Vienotība") vadībā virzās slikts demokrātijas, varu dalīšanas un tiesiskuma precedents, par kuru tikpat klu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē