Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Rīgas Dinamo noslēgti līgumi ar 23 hokejistiem; pievienojas zviedru uzbrucējs Videls

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas Dinamo sastāvā šobrīd līgumi noslēgti ar 23 spēlētājiem, apstiprināja Dinamo vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.No pašlaik sastāvā esošajiem 23 spēlētājiem komandai gan var palīdzēt tikai 22, jo uzbrucējam Vitālijam Pavlovam maijā par aizliegto vielu lietošanu tika piemērota pusotra gada diskvalifikācija. Tas viņam liks izlaist visu nākamo sezonu un vēl arī aiznākamās sezonas ievadu.

Tāpat vienība papildinājusi sastāvu ar Zviedrijas uzbrucēju Līnusu Videlu. Zviedrs rīdzinieku rindās gatavojas spēlēt ar 55.numuru. Pašlaik 29 gadus vecais Videls iepriekšējo sezonu aizvadīja citā KHL komandā Čerepovecas Severstaļ, 52 spēlēs izceļoties ar desmit vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Dinamo vienībai pašlaik ir pilnvērtīgas līgumsaistības ar vārtsargiem Edgaru Masaļskis un čehu Jakubu Sedlāčeku, aizsargiem Kristapu Sotnieku, kanādieti Čārlzu Genoveju, Oskaru Cibuļski, Georgiju Pujacu, Mārtiņu Poreju, Krišjāni Rēdlihu un slovāku Milanu Jurčinu, kā arī uzbrucējiem Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Miku Indraši, Gintu Meiju, Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Kasparu Saulieti, Gunāru Skvorcovu, Mārtiņu Cipuli, Juri Upīti, krievu Pjotru Ščastļiviju, slovāku Marcelu Hosu, jau minēto zviedru Videlu un Pavlovu.

Aizsargs Arvīds Reķis tomēr nav vienojies par jaunu līgumu ar Rīgas klubu un karjeru, visticamāk, turpinās Vācijā. Kontrakts lauzts pēc 35 gadus vecā hokejista lūguma ģimenes apstākļu dēļ, turklāt viņš tuvākajā laikā nevarētu palīdzēt komandai, jo turpina dziedēt Soču olimpiskajās spēlēs gūto rokas pirksta savainojumu, kā dēļ nav spēlējis kopš februāra, un šobrīd nav zināms, kad viņš varētu atgriezties ierindā.

Aizvadītajā sezonā pieredzējušais spēlētājs piedalījās 43 Dinamo vienības regulārā čempionāta spēlēs, iekrājot divas rezultatīvas piespēles un neitrālu lietderības koeficientu. Rokas lūzuma dēļ viņš nepalīdzēja Dinamo vienībai Gagarina kausa spēlēs.

Kā informē portāls Sportacentrs.com, tuvākajās dienās tiks noslēgti pilnvērtīgi līgumi ar Dinamo treneru korpusu. Ar galveno treneri Arti Ābolu un viņa palīgiem formāli noslēgtie pārbaudes laika līgumi beigušies 31.augustā.

Dinamo klubam joprojām ir problēmas ar sponsoru piesaisti, kad līdz KHL sezonas pirmajai spēlei vienībai vairs atlikušas četras dienas. Stepītis aģentūrai LETA nevēlējās komentēt, vai sarunās ar potenciālajiem sponsoriem panākts kāds progress, bet kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis vairākas reizes apgalvojis, ka nepieciešamā nauda tiks savākta.

Jauno sezonu Rīgas Dinamo uzsāks sestdien, savā laukumā uzņemot Minskas Dinamo vienību no Baltkrievijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi