Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Svarīgākā aktualitāte šobrīd ir mākslīgā intelekta attīstība

"Latvijā tradicionāli ir spēcīga zinātniskā pētniecība mākslīgā intelekta jomā. Izmantosim to! Parādīsim, ko esam sasnieguši un kā varam pozitīvā aspektā izcelties uz citu valstu fona," intervijā Magdai Riekstiņai uzsver globālās informācijas tehnoloģiju kompānijas Microsoft vadītāja Baltijas valstīs Renāte Strazdiņa.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Vai es pareizi sapratu, ka virsraksts ir saistīts tikai ar vienu rindkopu no Intervijas? :). Un būtu interesanti uzzināt tos Latvijas sasniegumus mākslīgā intelekta jonā :)
trusis nejaukais
t
jaa tagad maaksliigais intelekts ir tas glaabeejs kas naaks un visus muus izglaabs. beidziet masturbeet, nekas muus neglaabs, ja netureesim soliijumus viens otram un turpinaasim ticeet pasakaam ka tehnologjijas atrisinaas muusu probleemas. pat ja taas kautko atrisinaas, tad arii radiis virkni jaunu probleemu. vai tad veel nav skaidrs, ka tehnologjiskaa progresa rezultaataa cilveeeks parastais nav ieguvis absoluuti neko, bet ir zaudeejis visas savas briiviibas? driiz jau zaudeesim arii iespeeju briivi domaat. turpiniet veel pieluugt maaksliigo intelektu, kas starpcitu parsvaraa tiek dariits nevieta, nekas no shajaa rakstaa mineetaa faktiski neatbilst definiicijai maaksliigais intelekts. tas ka ir maakonjtehologjias un datu apstraades instrumenti nenoziimee ka ar to pietiek lai vareetu runaat par maaksliigo intelektu. tam nav nekaada sakara ar to patiesiibaa.
Amīšu ampelēšanās cauri neies
A
Vai nav aktuālāk pensionāriem un invalīdiem pensijas palielināt līdz vidējam Eiropas līmenim?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses