Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Eksportētāji aicināti diskusijā iepazīties ar AAE, Kataras un Kuveitas iespējām

Ārlietu ministrijā 25. janvārī notiks apaļā galda diskusija par Latvijas eksporta iespējām Apvienotie Arābu Emirāti, Katara un Kuveita.

Apaļā galda diskusija organizēta Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem ietvaros. Šajā diskusijā videokonferences režīmā piedalīsies arī Latvijas vēstnieks Apvienotajos Arābu Emirātos Māris Selga un Latvijas vēstnieks Kuveitā Ilgvars Kļava, kuri dalībniekus iepazīstinās ar attiecīgo valstu tirgu raksturīgākajām iezīmēm, kā arī eksporta iespējām. Diskusijas ietvaros tiks sniegta Ārlietu ministrijas sagatavota prezentācija par Latvijas ekonomisko sadarbību ar Kataru un savā līdzšinējā pieredzē dalīsies Persijas līča valstu tirgū jau esošie Latvijas uzņēmēji.

Latvijas uzņēmēju spēja apgūt jaunus eksporta tirgus un attīstīt starptautisko sadarbību atspoguļojas valsts eksporta rādītāju pozitīvā izaugsmē, skaidro Ārlietu ministrijas pārstāvji. Lai nostiprinātu šo pozitīvo tendenci un mazinātu negatīvo ietekmi, ko uz Latvijas ekonomiku var atstāt Eiropas ekonomiskās izaugsmes tempu samazināšanās, Latvijas eksportētājiem ir nepieciešams apgūt jaunus un perspektīvus tirgus.

Ar Persijas līča valstīm uzņēmēji aicināti iepazīties, jo turpmākajos gados tām atkal tiek prognozēta strauja ekonomiskā izaugsme.

Apaļā galda diskusijā aicināti piedalīties uzņēmēji, kā arī tautsaimniecības nozaru, valsts pārvaldes un pašvaldību institūciju pārstāvji. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses