Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Izsludina pieteikšanos uz papildvietām jauniešu uzņēmējdarbības iedvesmas konferencē Uzdrīksties Uzvarēt

Palielinot vietu skaitu, pagarināta pieteikšanās Latvijas lielākajai jauniešu uzņēmējdarbības iedvesmas konferencei Uzdrīksties Uzvarēt, ko organizē izglītības organizācija Junior Achievement Latvia kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA). Skolēni un studenti vēl šonedēļ līdz svētdienai var pagūt reģistrēties, lai jau 16. novembrī starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala klātienē iedvesmotos un gūtu idejas sava uzņēmuma izveidei no veiksmīgākajiem, drosmīgākajiem un spilgtākajiem Latvijas un ārvalstu uzņēmējiem un māksliniekiem. Dalība konferencē ir bezmaksas.

"Ņemot vērā lielo pieprasījumu, esam atraduši iespēju nodrošināt papildu vietas zālē, lai uzņemtu vēl vairāk jauniešu no visas Latvijas. Šogad īpaši esam strādājuši gan pie pasākuma programmas, gan unikāla vizuālā noformējuma un mākslinieku performancēm, lai skolēni un viņu pedagogi gūtu jaunu informāciju, iedvesmu un aizbrauktu mājās jaunām idejām bagātāki," saka Junior Achievement Latvia vadītājs Jānis Krievāns.

Konferences Uzdrīksties Uzvarēt šī gada nosaukums ir Atklāj jauno realitāti un virstēma ir panākumi biznesā un iespējas metaversā.

Metaverss ir fiziskās, virtuālās un papildinātās realitātes sajaukums. Jauna paralēla kibertelpa, kurā satiekas digitālā un reālā pasaule. Kas sācies kā izklaide, ātri vien kļūst par jaunu biznesa iespēju, tiem, kas gatavi spert soli nezināmajā un atklāt jaunās realitātes sniegtās iespējas.

Konferencē šogad iedvesmos tādi runātāji, kā pasaulslavenais Latvijas ielu māksliniece un NFT izstāžu telpas izveidotāja Kiwie, mobilo spēļu izstrādātāji Beetroot Lab, kas sadarbojas ar slaveno īru cīkstoni Konoru Makgregoru, divu ziemas Olimpisko spēļu sniega trašu būvētāji We Build Parks un daudzi citi.

Reģistrēties iedvesmas konferencei var saitē https://www.bezrindas.lv/lv/uznemejdarbibas-iedvesmas-konference-uzdrikstiesuzvaret/10958/  līdz 13. novembrim. Pasākums apmeklētājiem ir bez maksas. 

Jau ziņots, ka  Junior Achievement un UNICEF kopīgi veidotā izglītības projekta Uplift Youth ietvaros, konferenci Uzdrīksties Uzvarēt būs iespēja apmeklēt arī ukraiņu jauniešiem, kas pēc kara sākuma uzsākuši izglītības gaitas Latvijā. Konferences laikā viņiem tiks nodrošināta sinhronā tulkošana, kā arī speciāls informācijas stends un informatīva sesija par turpmākajām projekta aktivitātēm.

Pasākums tiek īstenots LIAA projektā Inovāciju motivācijas programma, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta Swedbank.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses