Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

No Ventspils naftas padomes locekļa amata atcelts Stepanovs

AS Ventspils nafta (VN) kārtējā akcionāru sapulcē šodien tika apstiprināta jauna padome 11 cilvēku sastāvā un tajā vairs nedarbosies Oļegs Stepanovs, informēja VN preses sekretāre Elīna Dobulāne.

No VN padomes locekļa amata bez Stepanova atcelts arī Edgars Jansons, Maikls Hasons un Deivids Aleksandrs Šlafs.

No padomes locekļa amata tika atcelti un uzreiz jaunievēlētās padomes sastāvā atkal tika iekļauti Džaveds Ahmeds, Mihails Dvoraks, Vladimirs Egers, Rubils Jilmazs, Marks Vērs, Kristofs Teofanis Matsakos un Rudolfs Meroni.

Stepanova, Jansona, Hasona un Šlafa vietā tika iecelts Deivids Gujs Anstis, Mihails Dementjevs, Jānis Hāze un Hardija Vaivade.

Akcionāru sapulce nolēma pieņemt zināšanai VN padomes ziņojumu un revīzijas komitejas ziņojumu, kā arī apstiprināt VN 2009.gada un 2010.gada konsolidētos pārskatus, kuri sagatavoti saskaņā ar Starptautiskajiem Finanšu pārskatu standartiem. Tāpat tika apstiprināts VN 2010.gada pārskats, kas sagatavots saskaņā ar Latvijas Gada pārskatu likumu.

Akcionāri nolēma atlikt darba kārtības jautājuma par 2010.gada peļņas izlietošanas izskatīšanu.

Akcionāri nolēma par VN 2011.gada pārskata un konsolidētā gada pārskata revidentu ievēlēt auditorfirmu SIA PricewaterhouseCoopers, kā arī pilnvarot VN valdi noslēgt līgumu ar SIA PricewaterhouseCoopers par VN 2011.gada pārskatu revīziju, nosakot atlīdzību saskaņā VN apstiprināto 2011.gada budžetu.

Kārtējā akcionāru sapulce uzdeva Egeram sasaukt VN jaunievēlētās padomes pirmo sēdi, paziņot padomes locekļiem par padomes sēdes norises laiku un vietu, noteikt VN jaunievēlētās padomes pirmās sēdes darba kārtību, atklāt padomes sēdi, kā arī veikt citas nepieciešamās darbības, kas saistītas ar VN jaunievēlētās padomes pirmās sēdes sasaukšanu un noturēšanu.

Akcionāri nolēma noteikt atlīdzības fondu padomes locekļiem par VN padomes locekļu pienākumu pildīšanu nulle latu apmērā gadā.

Sapulcē piedalījās akcionāri, kas pārstāvēja 92,87% no balsstiesīgo akciju skaita.

VN kārtējā akcionāru sapulce atbilstoši likumam ir izskatījusi iepriekš izsludinātajā sapulces darba kārtībā iekļautos jautājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses