Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Impro ceļojumi protestā pret šizofrēniju Krievijā atceļ braucienus uz šo valsti

Kompānija Impro ceļojumi, skaidrojot to kā pašcieņas jautājumu, atcēlusi šogad plānotos ceļojumus uz Krieviju, portālam Diena.lv apstiprināja uzņēmuma vadītājs Vilnis Klinovičs.

Viņš skaidroja, ka, vērojot Krievijas rīcību Ukrainā un lielvalsts "šizofrēniskos lēmumus", ir zudusi vēlme iesaistīties jebkādos darījumos ar šo valsti, tostarp kārtot vīzas tūristiem.

"Mūsu attieksme ir, ka nevēlamies ar Krieviju slēgt nekādus darījumus," skaidroja Klinovičs, piebilstot, ka tas ir pārliecības jautājums un šīs rīcības dēļ viņa vadīto uzņēmumu nevajag padarīt par īpašiem varoņiem.

Cilvēkiem, kuri šajā gadā bija ieplānojuši kādu no Impro ceļojumi organizētajiem maršrutiem pa Krieviju, tikšot piedāvāts saņemt atpakaļ samaksāto naudu vai arī kāds cits ceļojuma maršruts.

Kompānijas mājaslapā lasāmā informācija liecina, ka šajā gadā jūnijā bija plānoti trīs braucieni uz Pēterburgu, jūlijā - viens lidojums uz Kamčatku, kā arī augustā viens brauciens uz Sanktpēterburgu un viens lidojums uz Baikālu Sibīrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena